20 de maig 2014

TRANSTROPICALIA


Us imagineu que un festival us digui el cartell però no el lloc? Que us digui que serà a una casa al camp amb piscina però a una ubicació secreta? Vaja, que amb l'entrada tens pagat el transport, perquè no et diran on es fa, si no que t'hi duran amb bus. Això és el festival Transtropicalia. 12 hores de música amb el dinar inclòs en algun lloc d'Alacant, on tocaran Betunizer, Da Souza, De Pirámide, Pablo Und Destruktion i Me And The Bees.

Aquest 7 de juny, a vint minuts d'Alacant, se celebrarà aquest curiós festival que, per 30 € i veient el cartell, pensant que et posen el dinar, que hi haurà piscina i que et vénen a buscar i et tornen en bus, sembla regalat.

Diuen que el Transtropicalia es fa per "celebrar la contracultura i passar a l'acció", i la veritat és que la imatge que em ve al cap quan m'imagino una piscina, una cervesa i els Me And The Bees, o Da Souza tocant, no és precisament la de "passar a l'acció", més aviat és una celebració de la bona vida.

Sigui com sigui, no disposen d'allotjament i no especifiquen l'hora de tornada, així que per als que vivim a uns centenars de quilòmetres més al nord ens resultarà complicada l'assistència.

El que sí que va una mica en contra la cultura establerta del funcionament dels esdeveniments és el d'obligar a apostar. No diuen, com a mínim abans de comprar l'entrada, ni a quina hora se surt ni a quina hora es torna. Tampoc vendran entrades a taquilla, de fet, només es poden comprar fins al 31 de maig, si és que no s'han esgotat. Tampoc sabem, per tant, de quin aforament parlem, ni de si els concerts seran a l'exterior o en un interior. Tan sols sabem el preu, la data i els grups. Ja està.Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.

1 comentari:

Transtropicalia ha dit...

el video de l'any passat! http://vimeo.com/87010851