29 de maig 2013

'PAU MUNDIAL', ESTRENA EXCLUSIVA EP DEBUT DE DA SOUZA


Estem d'enhorabona! El sorgiment de grups, com és el cas d'avui, és de felicitat. Els naixements sempre són motiu d'alegria, i quan escolteu les cançons que ens porten us adonareu que encara ho és més. Es diuen Da Souza i està format per tres components, l'Àngel Garau, en Lluís Cabot (ambdós de Beach Beach) i en Xavi Hernández. Pop-rock ràpid, garatger i molt norantes però rematadament fresc i revitalitzant

Aquest primer EP, Pau Mundial, serà editat per Famèlic Records d'aquí no res i en format casset, però ja el podeu escoltar (i descarregar) tot sencer a aquí:
4 cançons per creure-hi. Només començar la cançó que obre l'EP, "Atzar", és saltar de la cadira i voler-ho cantar tot; la cosa no afluixa amb la segona, "Fugaç", més lànguida però amb la mateixa intensitat. "Paella" torna a les guitarres frenètiques i als cors a ple pulmó, menys d'un minut per cridar "res a fer". "D'hivern" és la cançó més madura, més elaborada, també la de més durada. Sí amb les altres tres ens vénen ganes de més i ganes de viure-ho en directe, amb aquesta afegeixen un "això va de debò; d'aquí, en sortiran coses molt interessants".
La putada d'un EP com aquest és que només són 4 cançons i no en tenen més. En volem més, els volem tocant més de deu minuts. Volem Da Souza.


Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.