21 de març 2013

VALERO SANMARTÍ PRESENTA: 'JO NOMÉS IL·LUMINO LA CATALANA TERRA'


Era un secret a veus. Fa temps que al Rincón del Artista i al Resolís de la plaça del Raspall no es parla d'una altra cosa. I ja el tenim aquí. L’insigne Valero Sanmartí, possiblement el millor blogger de tots els temps, publica el seu primer llibre sota el paraigües de Les Males Herbes, segurament l’única editorial d’aquest país amb el valor suficient perquè tal infàmia cap al poble català vegi la llum. Sanmartí repassa l’actualitat d’aquest país i alliçona sobre els passos que cal seguir en sermons on els punts sempre van sobre les is i els quals deixen a cadascú al seu lloc. Els que heu seguit la trajectòria d'en Valero ja us podeu imaginar que el llibre dispara sense pietat a alguns dels seus temes favorits: els Manel, les polles i la imbecil·litat generalitzada dels catalans; tot introduït pel guionista brillant filldeputa Jaïr Domínguez. El llibre de Valeró Sanmartí, que porta per títol Jo només il·lumino la catalana terra, ja està disponible a les llibreries que s'atreveixin a tenir-lo des d'aquest mateix dijous i tot sembla que podria ser una de les revelacions d’aquest Sant Jordi. Mà a mà amb els darrers llibres de Josef Ajram i Pau Garcia Milà. El que encara no sabem és si signarà a la paradeta de l’FNAC amb l’Albert Espinosa al cantó o sota la taula.

Per celebrar l'esdeveniment, des de Gentnormal us ensenyem en exclusiva la portada del llibre i us n'oferim un petit tast (amb dibuix de Roger Pelàez inclòs) en descàrrega gratuïta. En qualsevol cas, i malgrat ens hagi insultat en infinites ocasions, Valero Sanmartí és el nostre referent espiritual, compartint podi amb la Miranda Makaroff i la Luna Miguel. Llibre de l’any, sens dubte.

Descarregueu un fragment del primer llibre de Valero Sanmartí Jo només il·lumino la catalana terra (Editorial Les Males Herbes, 2013)


Fotografia de portada: les Males Herbes
Text: Jordi Garrigós
Correcció: Joanaina Font

22 comentaris:

Anònim ha dit...

I on el podem comprar? Enllaços botiga on-line? Botigues físiques?
A partir de quin dia?

Meritxell Gil ha dit...

El volem en vena ja!!

Lluís Huedo ha dit...

A les llibreries de Barcelona ja l'haurien de tenir, si no és el teu cas, ves a la teva llibreria i sol·licita'l!
I a la web de Les Males Herbes (el banner de dalt de tot de la pagina és un link directe) l'haurien de tenir en breu!

Anònim ha dit...

Voleu dir que el que estarà sota la taula d'en Valero serà l'Espinosa,no?
Què li estarà fent?
Un remix de la Santa Espina (dorsal bifida)?

Males Herbes ha dit...

Durant els pròxims dies anirà arribant a totes les llibreries que el vulguin del país. Si no el trobeu a la vostra no dubteu en encarregar-lo, digueu-los que el distribueix BESAI Llibres i que edita Males Herbes.

D'aquí uns dies també estarà disponible a la nostra WEB.

Merci.

editorial Males Herbes

Anònim ha dit...

Valero! posa't una cam a la punta del Sant membre per poder tenir un 1er planol picat del que et faci Monsieur E.! Molt millor això que els musculets del Ajram!.

Ja heu llegit l'avançament?? pica gaireeee??? MOOOLt?? síiii?? aiii quina ganaaa!

DoñaCloqueta

Anònim ha dit...

El vaig llegir ahir d'una revolada i el que més m'ha agradat és quan s'en va amb els travestis del camp nou amb l'enanito de polseres vermelles.

Nowel ha dit...

El volem ja!! No es farà paradeta per sant Jordi perquè ens el firmi? Vull veure en persona el meu Führer!

Dakkon ha dit...

Vull una correguda seva de dedicatòria a la portada!

Si les pàgines estan enganxoses segur que guanya valor.

PD: Putos captches, hòstia!

Anònim ha dit...

Traieu l'accent al "Valero" del titular, si us plau.
Apunta maneres, el llibre.
Que Valero és un pseudónim de'n Buenafuente això crec que ja ho tenim tots coll avall.
El que no sé segur és si del Buenafuente televisiu o del germà estrafet que la familia té tancat a l'armari dels ancestres Buenafuentes.

Anònim ha dit...

L'autor és un fill de puta.

Joan Palomo ha dit...

Hola sóc Joan Palomo. Saben aquel que diu que van dos de Manel i subvencionen al del mig?

Carles Sabaté ha dit...

Hola sóc Carles Sabaté. Valero, estic servil i acabat, boig per tu. Ai, no, que el que estic és mort. Per cert, Pep Sala, paga la coca, primer avís.

Anònim ha dit...

Vull veure una cua de moderns gafapastes fent cua pq en Valero els hi firmi el seu exemplar. Enlloc de dedicatòria, insult.

Si pot ser per la festa del llibre i de la rosa (és molt de pesesé aquesta denominació per una festa de dretes com ho és Sant Jordi), millor.

Anònim ha dit...

Estic bastant indignat que en aquesta merda de llibre profanin la memòria d'en Tarradellas, de l'Ernest Lluch i d'en Miki moto.
Ai, no, d'en miki moto no que encara es viu.
Però vaja,ningú se'n recorda.

Anònim ha dit...

Ui! un libre per lletjos comencem a xupar-nos les polles!

Anònim ha dit...

Jo només em vull còrrer

ricard vilalta ha dit...

Si és una altra merda com la d'en Jaïr feta en Arial 24 i bilingüe em cagaré amb la merda d'internet i els seus putos bloggers esnifaganses!

Anònim ha dit...

Encara haurem de apoquinar.....

Anònim ha dit...

Hi ha d'haver de tot a la vinya del Senyor, però no per malparlar o fotre's d'altri, com l'abusananos de torn, hom esdevé millor o més brillant.

El fullejaré, però donada la introducció, no espero gaire més que tòpics de sempre reaprofitats sobre la pell de noves víctimes, això si, tot ben gracioset i ben plastificat. Històries de la mili sense mili, que és encara pitjor.

Marc ha dit...

I anònim!
En Pelàez almenys posa la cara i el nom.

Flixanco collonut ha dit...

Seguint la línia de l'autor: El llibre és una puta merda. Només un puto subnormal el pot escriure. A més escrit en català, que poc original. Esperava més de tu.