23 de maig 2012

TORNA EL SANT FELIU FEST


Qui ho havia de dir... El mític Sant Feliu Fest de St. Feliu de Guíxols torna. El temps passa, les idees no. Si fa poc ens alegràvem que els ganxos tinguessin una seu per la seva (i nostra) estimada Atzavara, ara ens sorprenen amb la represa d'un dels festivals amb més història del país. Aquest any, per tal d'agafar forces, el Sant Feliu Fest passa a formar part dels actes del 50è aniversari del Festival de Porta Ferrada de Santfa.
Sí, nosaltres tampoc pensàvem escriure mai sobre el Porta Ferrada, però escolta, si ho fan bé, per què no?
El cartell ja està quasi complert. Es durà a terme el 18 i 19 d'agost, més alguna coseta el diumenge postfestival a la sala TZVR. Aquí teniu el cartell d'enguany (incloent-hi els grups del diumenge):

Annabeth McNamara / acústic (USA)

Beach Beach (Mallorca)
Daria (França)
The Fucking Eagles (USA)
La Habitación Roja (València)
J. Robbins plays Jawbox/Burning Airlines / acústic (USA)
Kepone (USA)

Office Of Future Plans (USA)

Please Wait (SFG)
Randy (Suècia)
Seaweed (USA)
The Watterparties (BCN)

De moment ja frisem quan veiem el disc de polles dures de Beach Beach en directe, o els mítics Kepone o el no menys mític J. Robbins tocant cançons de Jawbox o Burning Airlines, o The Waterparties en directe, per no dir que esperem que es repeteixin els incendiaris concerts de Randy. Se'ns salten les llàgrimes.

Seguirem informant de tot el que vagi succeint, tant de la localització, del preu, com de qui jugarà la patxanga de futbol del diumenge.