23 d’abr. 2012

EL PRIMER (I ÚLTIM) FLAMANT LLIBRE (DIGITAL) DE GENT NORMAL


No n'heu tingut prou amb aquest extenssíssim Especial Sant Jordi al Gent Normal?
Doncs com a cirereta, a part d'estar de celebració amb aquest nou i radiant web que tenim, us regalem un llibre digital que hem fet per a l'ocasió.

Hem ajuntat el bo i millor de cada casa per aconseguir el primer i segurament últim llibre de Gent Normal, en el qual els incendiaris llapis de Jose Guerrero, Max Besora, Miguel Noguera, Ramon Mas, Valero Sanmartí i Víctor Nubla han esgrimit una varietat tronadora de qualitats impressionants.

La literatura pop d'en Valero Sanmartí sobre allò mai explicat del concert de Sufjan Stevens al Primavera Sound; la incorrecció punyent de carnisseria d'en Max Besora; la quasi novel·la del músic Víctor Nubla; el punk fet poesia del cantant de Betunizer, Jose Gerrero; les descabellades idees del no humorista Miguel Noguera o la bellesa intel·ligent i sorprenent de pensionista de la mala herba de Ramon Mas no necessiten de cap recepta i es poden descarregar gratuïtament sense que la llei Sinde ho prohibeixi.

Estem molt il·lusionats de poder-vos regalar una cosa tan especial com aquesta:

Això és un llibre digital de descàrrega gratuïta. El podeu compartir, imprimir, fotocopiar, fer-ne avions de paper... El que vulgueu (sempre que no en traieu cap benefici econòmic, és clar).

-> El Llibre <-
Aquest llibre ha sigut possible gràcies a força gent que s'han unit i li han dedicat unes quantes hores desinteressadament. Així que moltíssimes gràcies a Joan Planas, Joanaina Font, Daniel Saura i a tots els participants i editorials implicats.

6 comentaris:

esther ha dit...

gràcies! passeu un bon Sant Jordi!

Oriol MM ha dit...

Com era allò del mitjà i el missatge... Un PDF, amics mainstreams de la cançó, no ha estat mai i mai serà un llibre electrònic. Per a la propera incursió lerdogai punkgafopàstica tecnoliterària de Sant Jordi, us suggereixo encaridament optar pel format ePub, que tots podrem llegir pulcrament en els nostres iPads de 600 pleuros. O provar de revendre a l'eBay a algun estudiant nostàlgic d'Erasmus per complentar així la paga del PIRMI i comprar un parell (a tot estirar tres) de pots de llenties del Macro a 0'32 euros. Sempre vostre

Anònim ha dit...

merci, bona iniciativa!

Anònim ha dit...

El Noguera us ha donat les pitjors idees que ha escrit mai, sens dubte.

Anònima ha dit...

Potser vaig tard comentant aquesta noticia però…. Oriol MM, no coneixes Calibre?? És un programa meravellós que et converteix, entre altres coses, els PDF’s a epub i a mobi (pels que s’han gastat 99 eur en un Kindle i no 600 en un Ipad...)

Anònim ha dit...

El PDF és al llibre electrònic el que una penetració anal amb un corró arrebossat de trocets de vidre és al sexe: només te interès si et dediques al masoquisme.
I sí, Calibre pot intentar-ho, Però... Per què no ho faríem bé d'entrada?