17 de maig 2017

PRESENTEM L'ÚLTIM AVANÇAMENT DEL NOU DISC DE SENIOR I EL COR BRUTAL
Fa tot just deu anys, Micalet LandeteSenior – i Endika Martín, Juan Luis Tormo i Rafa Ferreiroel Cor Brutal – encetaven el seu periple artístic junts. Durant aquest temps els valencians han publicat més de set treballs discogràfics i sumen més de tres-cents concerts a les seves espatlles.

Però el que sobretot han fet és dur a terme la missió que aquell 2007 Landete es plantejava: ampliar per a la Mediterrània l'herència i la tradició musical americana, però no pas en anglès, sinó en la seva llengua materna. Valenciana va ser el terme que van escollir per a descriure l'estil i aquesta manera de transmetre i viure la música.

Ara i per tal de celebrar haver acomplert satisfactòriament l'empresa que es proposaren publiquen Valenciana vol.1, un disc de dotze cançons, concretament dotze versions d'arrel americana d'autors que van des de Tom Waits a Courtney Barnett. Ara bé, totes elles interpretades amb una companyia de luxe: La Síndrome Lomax, conformada per amics i amigues músics i representants de l'escena musical actual, que, com ells, fa temps que practiquen això de fer música d'arrel anglosaxona en la nostra llengua i arreu del nostre territori.

El disc, que sortirà a la llum aquest pròxim 22 de maig, ha estat produït pel Luís Martínez i l'edita Malatesta Records.

Avui nosaltres tenim l'honor d'estrenar Perdut En El Somni, versió de la cançó que dóna títol al disc Lost in the Dream del grup de Phipadelphia, The War on Drugs. Per aquesta versió Senior i el Cor Brutal gaudeixen de la companyia d'una de les millors i més inconfusibles veus del nostre panorama musical, la del senyor Artur Estrada.

Esperem que la gaudiu.

 


Fotografia de portada: Òscar Garrido 
Text: Núria Curran 
Correcció: Pendent