4 de maig 2017

EL GRA DE LA PALLA: NO TINGUEU POR DELS ACÚFENSSortir al carrer és perillós, pot atropellar-te un cotxe.
Anar a concerts és perillós, pots quedar-te amb un mosquit a l'orella per tota la vida.
Viure provoca càncer, com diu el pare d'un amic.
Què podem fer sense risc? Anar a aquests quatre concerts no és una resposta, és una obligació.

4/05

Elias Stemeseder
Jazz Cava (Vic)
22:00 / 8-10€

Comença el festival de jazz de Vic amb un piano i un pianista nascut l'any 90 que el tocarà tan bé com sap. Elias Stemeseder és austríac i sempre s'ha acompanyat de músics amb qualitats, des de ja fa un temps, però, decideix presentar-se sol als concerts i deixar-ho tot només en mans del seu talent al piano. Educació clàssica, sintetitzadors i caràcter: elements que defineixen el punt de partida que avui ens trobarem a Vic.
5/05

Vigilar y castigar #3: Pharmakon + Silver Waves + Coàgul + Titan Arch
Sala Upload (Plaça Major, 9. Poble Espanyol, Barcelona)
22:00 / 12€

El Poble Espanyol viurà la seva nit més industrial aquest divendres. Els quatre projectes que ens porta Conjunto Vacio prometen fer sagnar més d'una orella, noise depredador amb ganes d'esbargir-se entre les masses. Pharmakon és el nom que més sona (telonera de Swans) i Coàgul el que més present tenim per les seves constants caigudes a la marmita de l'abisme.


6/05

Haberman / Los Manises / NääN
El Pumarejo (c/ Gomis 92, Barcelona)
17:00 / 5-7€

Des de Lisboa es gesta aquesta data al Pumarejo. De punta a punta de la península hi ha hagut un tio amb un telèfon que ha anat manant (a l'estil Garcia Carres el 23F) com havia de proseguir la tarda del 6 de maig a Vallcarca. Boira Discos s'ha treballat aquest bolo de valent amb bandes properes al segell i d'altres que visiten per primer cop Barcelona. Haberman és un guitarrista autosuficient que genera llum i color amb sis cordes, Los Manises venen d'Alacant a fer el boig per Barcelona amb bateria i guitarra i NääN són un trio que converteix les constel·lacions en cançons en format trio.


7/05

Amic Fest
Parc del Turonet (Cerdanyola del Vallès)
17:00 / Gratuït

La festa per entonomàsia dels companys d'Amic Amiant és aquest diumenge coincidint amb la Festa Major del seu poble, Cerdanyola. Aquest any s'amplia el tinglado amb dos escenaris que combinaran grups emergents amb grups que eren emergents fins fa ben poquet. Al cartell trobem a Mourn, Baywaves, Camellos, Vetviolet, Aldrin y Collins, Cabiria, Meconio, SOCA, Dani Roto i Cross & Mulberry.
Fotografia de portada: Festival de Jazz de Vic
Text: Marcel Pujols
Correcció: Pendent