27 d’abr. 2017

EL GRA DE LA PALLA: POESIA PER LES ORELLES


He buscat poemes que es diguessin dissabte per començar l'agenda, però no n'he trobat cap de prou potent (entenent "potent" en tots els sentits possibles) per obrir el meló amb gustera. Hagués estat bé perquè les propostes d'aquesta setmana cauen totes en dissabte i hagués començat de manera simpàtica (entenent "simpàtica en tots els sentits possibles). Li fotrem la contra al bo d'en Garcia per qui no vulgui anar a l'Apolo eternament.
29/04

Festival Emergent de Torelló (FET)
Teatre Cirviànum (Torelló)
17:00 / 10€

Gent que no ha deixat mai de fixar-se en els grups emergents aquest festival és per vosaltres perquè l'organitza gent com vosaltres i des de ja fa temps. El FET és un clàssic osonenc ja sigui pels grups que descobreixes o per com acabava tot plegat, aquest any al cartell hi trobem: Texxcoco, Retirada, Barbott, Vetviolet, Al Neri, Mute i Mano Cintura.Bolga / Vuelve Zinc / About Leaving
Freedonia (c. Lleialtat 6, Barcelona)
20:00 / 3€

El debut del jove Ivanow amb els About Leaving, les línies vocals de Vuelve Zinc o l'ingravidesa brillant dels Bolga, d'excuses per anar a aquest concert n'hi han, només les heu de trobar volant per l'aire.


Petit BIS
Almo2bar (c. Bruniquer 59-61, Barcelona)
20:30 / 7-10€

Fighter Pillow, Súper Gegant, Ran Ran Ran i Ghost Transmission són les bandes de l'edició primaveral del BIS. Aquesta vegada sense fira discogràfica només amb música de moure el cap i la foscor característica de l'Almo2bar. Per amenitzar el tinglado, Beach Beach Dj Set: sas!
Weinf / Estruç / Cheap Cigarrettes
Sala Slow (c. París 186, Barcelona)
21:00 / 5€

No podien faltar els Estruç en la contra-agenda a la Casa Gran ni els grups que els acompanyen. Concert upper-diagonal amb grups una mica per tots els gustos. Hi ha un fan d'en Lou a Weinf, a Cheap Cigarrettes hi ha un brunzit malparit de fons que captiva i a Estruç hi ha bondat matemàtica.
Fotografia de portada: XX Text: XX Correcció: XX