7 d’abr. 2017

EL GRA DE LA PALLA: CONCERTS NO-HABITUALSEi, que no sempre hi ha un grup a l'escenari i un públic a la platea, que no sempre hi ha escenari ni platea, que no sempre hi ha públic i no sempre hi ha grup, que a vegades són el mateix i que sovint va bé que ens canviïn algunes concepcions preestablertes. Dues propostes per fer frontissa a tot l'oci que entenem com a "habitual".

7/04
Karaoke Ladyfest
CSOA La Usurpada (Plaça del Nord, 5. Metro, Fontana)
19:00 / Preu lliure

Karaoke amb cançons feministes, tothom que vulgui podrà cantar amb la veu que tingui, no es faran distincions. L'any passat la Festa Mare va ser un èxit, està a les mans de tots els que aquest divendres vagin a La Usurpada que el karaoke també ho sigui. Ho adobaran Pussy K Mana punxant discos.8/04
dublab.de shared broadcast
Des d'on vulguis amb wi-fi, és online!
17h-21h

Dublab és una radio online creada a Los Angeles, però que des del 2015 té una pota a Alemanya i des de fa molt poquet també a Barcelona. La qüestió és que a més de podcasts i la ràdio en directe, també ofereixen concerts en directe via online. O sigui que no cal que et moguis enlloc per escoltar música que està passant mentre t'estàs fotent uns ganxitos i deixant el teclat fet un fàstic, mentre li passes el link a un col·lega. La connexió d'aquest dissabte només durarà tres hores i es fixa en creadors d'aquí, com Sara Fontan (de Big Ok), Mans O, Hagal i Cosmic D'Alessandro que crearan un fil musical molt lligat a les projeccions de Dedo Ciego. Es podrà veure tot plegat per la dublab.de, dublab.es i per facebook live.Fotografia de portada: 
Text: Marcel Pujols
Correcció: Pendent