28 de febr. 2017

EL GRA DE LA PALLA: ESTAR EN UN LLOC CONCRETEncara que ens anticipem tant com podem, sempre farem tard a algun lloc. Estan passant coses en tot moment i no podem ser a tot arreu per presenciar-les totes, és un fet. Heu intentat estar a tot arreu? És impossible, acabes no estan enlloc, tant per tant millor estar en un lloc concret com un bon concert. Ahà:

1/03

Nuu presenta Gloom 
Sala Hiroshima (Barcelona, Poble-sec)
21:30 / 12 / 20€

La presentació del tercer disc de Nuu s’ha tramat tan bé que no anar demà a la Sala Hiroshima pot ser considerat pecat. Aida Oset i Guillem Llotje es faran acompanyar de tot un equip d’equilibristes artístics (escenògraf, il·luminadora, creadora visual i director) que es guiaran per l’electrònica plena de clarobscurs del duo. Que consti que "plena de clarobscurs" és una definició contrastada, si no em creieu mireu com expliquen ells què és Gloom:

Gloom, literalmente, es penumbra. Espacio parcialmente iluminado que hay entre la sombra perfecta que proyecta un cuerpo iluminado y la plena luz. Es el espacio entre la luz y la oscuridad donde las siluetas no son reconocibles, donde el ojo no puede enfocar y la percepción invita a intuir e imaginar.3/03

Mourn + Mendra + N.I.T 
ATV (Sarrià de Ter)
22:00 / Preu popular

Doble ració d’emes a Sarrià de Ter. M&M gens dolços, més aviat amargs, que t’obren la gana i que et deixen amb ganes de més quan t’has acabat la bosseta. Mourn i Mendra passen per etapes molt diferents però comparteixen una angústia i una conseqüent alliberació molt similar, només cal escoltar-les. N.I.T completen el cartell amb histèria desfermada. Voleu saber com sona l’indieviolence? Doncs, aneu-hi.
 

4/03 

Fighter Pillow + Las Ruinas
Begood (Barcelona, Poblenou)
21:30 / 12€

Aquesta setmana s’ha avançat el nou disc de Fighter Pillow i a l’editor d’aquest blog he vist que estan preparant una entrevista a l’Eli Molina (ànima cantant, guitarrista i col·laboradora de Gent Normal). El grup està en voga, aquesta és la setmana de les novetats, tres anys després del seu primer disc ara tornen amb Seized up. Dissabte estrenaran flamarades de rock noves de trinca a la Begood amb Las Ruinas al davant i, potser, amb l’elenc de col·laboracions del disc, com les Me & the Bees o l’Eric Fuentes, contribuint a la causa.


Za! + Maamut + Decurs + N.I.T 
Espai Jove Boca Nord (Barcelona, El Carmel)
20:00 / 5€

Concert benèfic per Ràdio Bronka, una de les ràdios lliures històriques de la ciutat que continua caminant ben acompanyada, només cal veure els grups que s’han ofert a tocar. Ojalá esté mi bici s’encarrega de la amistosa logística de tot plegat.Fotografia de portada: ZA! - Badulake
Text: Marcel Pujols
Correcció: Pendent