7 de febr. 2017

EL GRA DE LA PALLA: DISSABTE BIFURCATAquesta setmana posem els ulls al dissabte que prou feina tenim els altres dies. Us va bé? Tenim dues bones opcions a Barcelona, podem treure un parell de palletes i veure qui treu la més curta.

11/2

Univers + FAVX + La Plata
Associació Freedonia
21:00 / 8€

La gent de Speed Sound organitza concerts generalment a Madrid però aquest dissabte venen a Barcelona a fer el tercer Puente Áereo (Pont Aeri, en català). Si que us proposin “fer un pont aeri” ja us agrada d’entrada, més que us agradarà si tenim en compte els grups que musicaran la festa. Univers venen com a representants de la Barcelona del 92, FAVX de la renovada Movida Madrileña i La Plata del Bakalao que encara es gasta per València. Ambaixadors del pop des de vessants diferents, tenen en comú l’apreci per la guitarra, pels temes de dos-tres minuts i per la vida en general.


Audacity
Be Good
21:30 // 8-10€

Ei, quin bon grup, eh? Aquests nanos de Califòrnia ja porten 10 anys, tot i que facin cara d’eterns adolescents porten una dècada en ruta. De fet, van començar sent els mateixos però com a Non-Toxic el 2002, això si que és compromís. Si el físic no els hi passa factura, crec que la música tampoc els hi caducarà amb això dels canvis de tendències. No sé si es poden considerar un grup atemporal -segurament no- però m’agrada creure que si. El punk-rock melòdic i harmoniós que es gasten eixampla els vasos sanguinis i et fa viure més anys. Resulta que el disc que estan presentant es titula Hyper-Vessels, deu ser per alguna cosa, no?Fotografia de portada: Stephanie Pratt
Text: Marcel Pujols
Correcció: Pendent