16 de febr. 2017

EL GRA DE LA PALLA: PUGEM EL PENDENTAquesta setmana tres concerts situats en llocs amb pendents pronunciats: Alfons X, Roquetes i La Salut. No cal ser alpinista per anar-hi, però segur que notaràs uns bessons més desenvolupats després dels bolos. Ja sigui pel trajecte caminat o per l’exercici que t'obliguin a fer els grups mentre toquin. Tot plegat molt healthy.

17/02

Atomizador + Esperit! 
Estudi La Cova (Alfons X)
17:00 / Gratuït

La Cova de la Bèstia és un espai per descobrir a uns baixos del Carrer Vallseca, estan oberts a totes les disciplines i a tots els instruments que existeixen. Per això han convidat a en José Atomizador que, a més de tocar l’ukelele rapidíssim, també exposarà les seves il·lustracions. I per això, també, han convidat en Mau perquè faci d’Esperit! amb el munt d’andròmines que sempre porta amb ell.

 

19/02

Sweet Williams + Picore + Lullavy 
Casal Jove de Roquetes
19:00 / 5€

El concert 191 de la gent de Ojalá Estë Mi Bici. Grups enrevessats que costa que et deixin indiferent perquè hi ha motius suficients perquè et flipin o et disgustin. Si són a la llista és perquè hi ha moltes possibilitats que us flipin. L’anglès Sweet Williams crida tant l’atenció com el col·lega amb qui ha estat girant per España aquests dies, en Kiran Leonard. Picore són els Betunizer abans de Betunizer i Lullaby representen la Barcelona de Ojalá Estë Mi Bici.Better Off Dead + Warnoar + Baula
Blokes Fantasma (La Salut)
20:00 / Gratuït

El Black Sunday també el podeu anar a passar als Blokes Fantasma de La Salut. Tres grups de punk a canvi de la voluntat. Dos d’ells venen de fora. Dir que Better Off Dead són de Angers (França) i Warnoar de Leipzig (Alemanya) no és cap garantia de res, però la veritat és que sonen bé. Els hardcoretas catalans Baula també ho peten, i molt!


Fotografia de portada: Picore
Text: Marcel Pujols
Correcció: Pendent