23 de febr. 2017

EL GRA DE LA PALLA: DIVENDRES I MONOGRÀFICSDesgranem alguns concerts escampats pel territori, que ja tornàvem a girar concèntrics últimament. Per primera vegada també farem un petit monogràfic centrat en el cap de setmana a la Jazz Cava de Vic, que fa un triangle perfecte.


24/02 

Oldseed 
La Botiga del Primavera
18:00 /Gratuït

Esgarrapant folk de manera simpàtica i austera, arriba a Barcelona el canadenc Craig Bjerring conegut com a Oldseed. Diuen que han caigut llàgrimes als seus concerts, diuen que aquest home regenta un bar a Kassel (Alemanya) des del 2011 i que des de llavors no té tantes estones per sortir a girar pel món com abans (porta tocant des del 2003). Per tant, aprofiteu-lo.Doyle (Misfits)+ Hollywood Groupies 
Estraperlo (Badalona)
19:30 / 16€

A dia d’avui, el guitarrista de Misfits conegut com a Doyle Wolfgang von Frankenstein només té 52 anys. Gens malament, no? S’ha de dir que era el petit del mític grup de gore-epic-punk, va començar com el germà del baixista que fa de rodie, després Glenn Danzing (tenor frontman) va ensenyar-li a tocar la guitarra i amb 16 anys ja era guitarra suplent. En fi, que aquest home jove amb història al darrere actua a l’Estraperlo aquest divendres com a Doyle. Presenta el seu segon disc Abominator.Tokyo Sex Destruction + Bad Mongos 
Bar La Piscina (Vidreres)
23:00 / 6€

A Vidreres també s’hi remourà pols aquest divendres. Dues bandes lubricades amb els anys que formen un bon combo. Tokio Sex Destruction no presenten disc, però sempre estan disposats a incendiar sales, s’alien amb Bad Mongos que fa uns mesos van treure Shoot the Bullet amb Bcore, el retorn de la banda de Palafrugell després de 13 anys. Costa Brava punk rock i Vilanova i la Geltrú soul desenfrenat.

------

Monogràfic Jazz Cava 

En tres dies tenim tres noms contundents a Vic. La llibertat creativa de Big Ok el divendres, la contundència acaramel·lada de Cala Vento el dissabte i les noves cançons de Pau Vallvé el diumenge. El campament vigatà es pot tornar a plantejar un cap de setmana més.

24/02 
Big Ok 
22:00 / 8/6€
25/02 
Cala Vento 
22:30 / 5€
26/02 
Pau Vallvé
19:00 / 15/12€

Fotografia de portada: Youtube
Text: Marcel Pujols
Correcció: Pendent