10 de nov. 2016

EL GRA DE LA PALLA: QUATRE I FORAAixò no s’atura, la gent és acollonant, encara ningú s’ha cansat de muntar tinglados? Sembla que no. A la roda que gira cada dia de la setmana ininterrompudament, s’hi uneixen tots aquells mortals que els hi agrada centrifugar-se al ritme dels saraus que, més tard o més d’hora, acabaran muntant ells. Si es vol es pot ser optimista cada cap de setmana, només cal veure l’agenda de concerts del país i seguidament tancar el puto ordinador per no obrir-lo en dos dies mínim. Proveu-ho, va: comença el compte enrere:

Quatre

(El divendres 11 hi ha un homenatge al que experts en la matèria anomenen “el millor disc de Teenage Fanclub”. La festa es farà a la Begood amb bandes juvenils i admiradores del grup escocès que aquest mes celebra els 25 anys de la publicació de Bandwagonesque. Tot té pinta d’estar molt ben arreglat, l’il·luminat que va tenir la nostàlgica idea és un dels fundadors d’aquest fantàstic blog on cada setmana em deixen escriure, brindem per tot plegat.)

Tres

(Gent de Barcelona, dissabte 12 hi ha la segona ronda del caos controlat The Exploding Plastic Fest. Música i dansa a l’uníson i en la mateixa direcció desconeguda, conduïda pels cotxes esportius d’Esperit!, Marta Hervás, Mark Cunningham, Lluís Rueda, Ubaldo, Adriano Galante (de Seward) i molts més. Es fa a l’espai fosc i obert de l’Hangar on, per sumar al·licients, sembla que tot passi en una dimensió semblant a la d’aquest capítol dels Simpsons.)

Dos

(Gent de fora de Barcelona, que sabem que no teniu tantes manies en moure-us d’un poble a l’altre amb un cop de cotxe, això va per vosaltres. El dissabte podeu anar a l’Incívic de Sant Feliu de Codines a veure Cala Vento i Böira, llampecs autòctons que ho fan molt bé en directe i que mereixen un Koya content veient la sala plena. De vibrar, vibraran fins a Centelles.)

Un

(A Vidreres també hi ha terratrèmol el dissabte, a l'igual que a Codines, dues bandes massacraran el Bar La Piscina. Els alacantins Galgo i els gironins Mendra són grups que encara no s’han vist prou cops, ja sigui per distàncies o perquè han fet pocs bolos, mateu dos ocells d’un tret abans que ho facin ells.)

POTS PLEGAR LA PANTALLA SUAUMENT O D’UN COP SEC, ESPERO QUE ELS ENLLAÇOS NO T’HAGIN ENTRETINGUT GAIRE ESTONA. JA SAPS QUANT VAL? JA SAPS ON CAU? JA SAPS QUI HI VA? DONCS A TREPITJAR VORERA.Fotografia de portada: The Simpsons 
Text: Marcel Pujols
Correcció: Pedent