23 de juny 2016

GENTNORMALVII


Aquest juliol celebrem els VII anys. Amb el cinquè aniversari va ser la primera vegada que ens posàvem a organitzar alguna cosa per recordar l'efemèride, però amb el sis, per alguna raó desconeguda, no ho vam fer. Entenem que aquesta inconstància i amateurisme deu ser part del nostre encant, si és que en tenim algun. La veritat és que arribar als set anys està molt bé i no ens hauríem imaginat mai que aquest vell blogger encara seguiria en peu. En aquestes més de 2.700 notícies i articles publicats fins ara hi han escrit moltíssimes persones, de totes les edats i procedències; però estem contents de dir que, malgrat només queda un membre original d'aquells primers sopars on és va crear gentnormal, l'esperit no l'hem pervertit massa. "Chúpate esa" Doug Yule. O això volem creure. La festa d'aniversari serà el proper divendres 22 de juliol a la Sala Almo2bar i al Bar Continental, així de seguit. Aquest és el programa d'actes.

20:00h Almo2bar, plaça Joanic concert amb:

Parlament
Power-pop de "coritos" i tornades ploraneres. Tornen a tocar després de 6 mesos de baixa del seu cantant i ensenyant nova baixista, la Inés Martínez de Albornoz (ex Perras del Infierno i La Célula Durmiente). Aquest any haurien de gravar, però això també ho van dir l'any passat.

Polseguera
És el nou grup del Tomeu de Beach Beach, fart de tancar la paradeta amb d'altres bandes. L'acompanyen a l'aventura dos ídols absoluts, en Sergi Famèlic i la Vero de les Bees. Diuen que fan post-punk i cançons boniques. Hi ha un cassette d'ells sobrevolant l'ambient, aviam si el treuen ja.

Me and the Bees
Les millors cançons de pop i harmonies de Barcelona les fan elles. Esther de veu màgica, amb el Carloto, que és el paio que més mola de la ciutat i la Vero fent unes segones veus que surts volant. Ja han gravat tercer disc i la cosa ha quedat níquel. El podreu sentir quasi en exclusiva.

Lost Fills
Els tres bojos mallorquins que surten del frenopàtic per venir al nostre concert. Uns altres que ensenyen disc nou del que ja han ensenyat un parell de temes i flipes. Pop lo-fi, punk esbojarrat, copies del Robert Pollard i en Pep Toni fent el puto sonat a l'escenari.

Tot amenitzat per Maria Rovira, AKA Oye Sherman, que ens explicarà coses entre concerts. Quines coses? Ho desconeixem, però alguns afirmen que és la clara cap de cartell.

00:30h Continental, carrer Providència 30-32.

Sessió de Dj's amb Miqui Otero (Boogaloo, rumba, pop) i La Fonoteca Barcelona (indie-pop).Cartelleria i imatge de Tomeu Mulet

Text: GN
Correcció: Pol Camprubí