20 d’abr. 2016

VINE AL CONCERT DE SANT JORDI DE DA SOUZA, TENIM ENTRADES PER VOSALTRES


Vine al concert de Sant Jordi, vine. És a l’Apolo 2 i hi toquen Les Sueques i les Me and the Bees, dos dels grups més favorits del món. Vine, que els Da Souza presenten el seu nou disc, el brillant, meravellós, majestuós, majúscul, excitant elapé anomenat El Gran Salt Endavant. Vine. A més és el pla ideal per la diada, que mai hi ha res a fer quan acaba el tinglado dels llibres. Vine perquè fareu feliç a l’Àngel i al Billi. I al Lluís i al Hasha. Vine, que fer-los feliços a ells és fer-ho a nosaltres.

Ells també ho recomanen, així que vine:

Joan Cabot (Lost Fills FEA)
"Algunes de les meves persones preferides sobre un escenari. Aquests Da Souza no sé qui són, però".

Marc Andreu (Halcon, Senderos, Veracruz)
"És 100% objectiu, són les 11 persones més guapes, més divertides, més cool i més abraçables que trobaràs en això de la música d'aquí".

Tomeu Mulet (Beach Beach, Polseguera)
"No se de què em parles".

Eli Molina (Fighter Pillow)
“Tius llestos aquests Da Souza. Crec que tardaré en veure tanta guapura junta, que vagin amb compte que volaran los mordisquitos, jo no m'ho perdo”.

Gerard Segura (vàlius, Pèsol Ferèstec)
"Sabeu per què l'Espinàs no ha tret llibre enguany? Exacte! Da Souza presenta disc el 23 d'abril amb Les Sueques i Me & the bees i no s'ho vol perdre. Calla, calla... treu llibre. El número 90. Bé, doncs Espinàs + Da Souza. Visca Sant Jordi".

Valero Sanmartí (semi-Déu)
"Perquè serà un oasis entre tanta marea mongola comprant pàgines amb tinta grapades i ajuntalletres que es senten Justin Bieber per un dia".

I per si encara tens algun dubte, tenim dues entrades per regalar, només heu de contestar-nos la següent pregunta: "Amb quin membre de Da Souza aniries a sopar al McDonalds?"

Respostes per entrar al sorteig a som(arroba)gentnormal.com. Divendres al vespre tindrem els gos guanyadors,

Fotografia de portada: Famèlic 
Text: JG
Correcció:Pendent