14 d’abr. 2016

II MIA FEST: “SEGUIR CREIXENT RECORDANT QUI SOM”


Amb tant festival i tant patrocini es troben faltar iniciatives alternatives, apassionades i pures com la que aquest any celebra la seva segona edició, el MIA Fest, festival de Manlleu que vol continuar amb el llegat de l’Eclèctic de Torelló. Ens entristeix que espais que han treballat per a la salut de la música en directe hagin hagut de tancar, però pel mateix motiu celebrem que pugui continuar a través d’altres iniciatives com aquesta, encara que sigui una vegada a l’any. Nou hores de música al mòdic preu de 5€. Un mini-festival d’un dia amb food trucks, menjar vegà i l’ambient d’estar en família! Però, qui hi tocarà?

Alguns noms que segur us sonen són Cala Vento, Please Wait, el francès Mike Noegraf (que li va agradar tant que repeteix!) i després producte local com els vigatans HITS, Decurs o altres que quasi podem dir que s’estrenen com Tano, Fòbia i Missway. Deixeu-vos sorprendre per les novetats. Normalment les bandes més inesperades són les que més t’acaben agradant.

Tot això la Grange Rock Club de Manlleu (C/Joan Codina i vivet, s/n - Polígon Font de Tarrés). I si voleu més informació, la teniu tota aquí.

 

Fotografia de portada: II MIA FEST 
Text: Gent Normal 
Correcció: Pendent