10 de febr. 2016

ASSAIG #6 CARLASerrat és un cognom de la música catalana quasi per antonomàsia, i no ho diem per en Joan Manuel que ja està massa desfasat, sinó per la Joana, en Toni (el germà bateria més conegut en els cercles jazzístics) i ara la Carla. Cadascú va per un camí ben diferent, però als tres els acompanya l’èxit. Ara la petita dels Serrat publicarà el seu debut Night Thoughts el pròxim 26 de febrer dins la família Sones  i ha convidat als Martinenchs –que a part de ser els fotògrafs oficials de Gent Normal també han fet les fotografies de promo a la Carla i als Da Souza– al seu petit local d’assaig. Encara no sabem com hi han pogut fer cabre a en Garo, perquè és un espai minúscul on a penes i cap una bateria i un sintetitzador. Vigileu que no us esberleu el cap! Sort que les cançons de la Carla estan fetes per flotar i no per ballar head-banging.

Ens expliquen que divendres marxen cap a Copenhagen on ens representaran dins el Catalan Film Festival i provaran el kartoffel cake (ens ho han promès). El 26 de febrer la tindrem a Elmini d’Olot, però la presentació oficial del disc serà el 4 de març a la UB i al cap de res la podrem veure compartint escenari amb Deradoorian i SG Lewis al Primavera Sound. Visca! Jureu-nos que no us perdreu el seu debut!

Aquí només hi ha una petita selecció, però podeu veure la resta del reportatge al nostre Tumblr.

Martinenchs és l’estudi de fotografia que s’ha construït peça a peça en Joan Garolera a Gurb. Segurament el coneixereu per ser el baixista tranquil i forçut de Furguson, i ara, el nostre fotògraf estrella! Seguiu-lo a: @martinenchs

Fotografia de portada: Joan Garolera / www.martinenchs.com /  
Text: Gurbers 
Correcció: Rosa Molinero Trias