13 de gen. 2016

ASSAIG #5 FURGUSONFurguson han fet els himnes de tota una generació d’Osona i rodalies, del que envolta –o envoltava (snif!)- el Festival Hoteler. Ja anava sent hora que fessin també cançons per a la nostra maduresa i quasi ens cauen les calces quan van anunciar que havien gravat un nou EP a casa en Sergio Pérez de Svper, que entre altres coses els va ensenyar a afinar el Moog Sub Phatty als seus Estudis Maik Maier de Barcelona. Diuen que les cançons es faran públiques a mitjans d’aquest any chez La Castanya. Els nervis ens poden però encara no les podem escoltar (foteu via!). Sort que tenim un doble espia infiltrat entre les seves files, el nostre fotògraf Mister Garolera i baixista de la banda, que va documentar gràficament tota la sessió on els podem veure ven espaterrats a les butaques. Va nanus, que aquestes cançons no es faran soles!

Ara diuen que l’Aleix i l’Edu Vila han fet els deures i han anat a un ‘cursillu’ d’Ableton Live i li fotran molts plugins al ‘assumpto’! Això explicaria perquè surten a quasi totes les fotos amb el mòbil a la mà, deuen tenir el programa en una app... Menys whatsapp! Aviat més que a un músic hauran de fitxar a un programador.

Aquí només hi ha una petita selecció, però podeu veure la resta del reportatge al nostre Tumblr.

Martinenchs és l’estudi de fotografia que s’ha construït peça a peça en Joan Garolera a Gurb. Segurament el coneixereu per ser el baixista tranquil i forçut de Furguson, i ara, el nostre fotògraf estrella! Seguiu-lo a: @martinenchs 

Fotografia de portada:Joan Garolera / www.martinenchs.com /  
Text: Gurbers 
Correcció: Pol Camprubí