1 de des. 2015

ASSAIG #4 DOFÍ MALALTFa mesos que esperem amb candeletes un disc d’en Quim Gomà, el farmacèutic de Lleida, aka Dofí Malalt, aka Dopho (only pels mallorquins). Per fi sa reial majestat del mar s’ha dignat a venir a l’estudi dels Martinenchs per gravar unes demos. Venia acompanyat de l’Andreu, el seu germà bateria, i vuit caixes de fruita de l’hort del seu pare, pomes i peres per a tutti! Només ens hi va faltar ‘es senyor baixista’, en Tomeu Mulet, però d’aquest ja en tenim fotos, perquè toca amb Beach Beach i una bona colla de grupuscles més. Eh! I ens encanten!

En Quim havia de gravar una maqueta i en Sergi Egea de Famèlic li va venir a donar un cop de mà, aquí a les fotos podem veure com s’estimen. De fet, es va atrevir a tocar una mica la bateria (poca gent ho sap, però en Sergi és multiinstrumentista, dels de veritat! Algun dia farà una one-man-band) i el fotògraf va saber captar el moment idoni on començava a tornar-se boig! Quin geni! Com els estimem!

Aquí només hi ha una petita selecció, però podeu veure la resta del reportatge al nostre Tumblr.


Martinenchs és l’estudi de fotografia que s’ha construït peça a peça en Joan Garolera a Gurb. Segurament el coneixereu per ser baixista tranquil i forçut de Furguson, i ara, el nostre fotògraf estrella! Seguiu-lo a: @martinenchs 


Fotografia de portada: Joan Garolera / www.martinenchs.com
Text: Gurbers 
Correcció: Marta C.