15 d’oct. 2015

BACKSTAGE PASSPORT #1: XX ANIVERSARI DE L'HELIOGÀBALTots teníem moltes ganes de continuar envaint l’intimidat de les nostres bandes de proximitat, però feia un munt que la secció d’Assaig que tant ens agradava havia quedat aparcada, després que hi retratéssim les Me& The Bees i els Beach Beach (que per cert, sembla que hagin crescut molt des d’aquestes fotos de ‘mozalbetes’). L’ocasió de tornar se’ns va presentar quan vam veure a en Garo en acció, fotografiant a tord i a dret tot el que passava al Festival Hoteler. Aquell era el nostre home! Tan guapo, tan alt, tan prim i tan sol·lícit. Conegut per la seva bona disposició, de seguida ens va dir que sí,  però com li podríem donar la benvinguda (entenguis com fer una bona ‘novatada’) per començar? S’acostava l’aniversari de l’Heliogàbal, i tot semblaven missatges subliminals, aquella era l’ocasió per estrenar-se por todo lo alto! Així que després de fer-li prometre que es portaria bé i que trauria els músics amb la seva millor cara, el vam introduir als camerinos, al més pur estil Backstage Passport de NOFX, i això és el que va passar.

Aquí només hi ha una petita selecció, però si us heu quedat amb ganes de veure més (segur que sí!), podeu veure la resta del reportatge al nostre Tumblr.

*Totes les fotos són d’en Joan Garolera, si les heu de fer servir aviseu-lo o citeu-lo!
 

 


Martinenchs és l’estudi de fotografia que s’ha construït peça a peça en Joan Garolera a Gurb. Segurament el coneixereu per ser baixista tranquil i forçut de Fursguson, i ara, el nostre fotògraf estrella!  Seguiu-lo a: @martinenchs

Fotografia de portada: Joan Garolera / www.martinenchs.com /
Text: Gurbers 
Correcció: Pendent