23 de set. 2015

SERÀ POP O NO SERÀNecessitem tota la força, necessitem tota la intel·ligència, necessitem tot el coratge i també necessitem tota la música pop. Com a mínim, això és el que proclamen els organitzadors de La Republica Catalana serà pop o no serà, una nit de concerts i DJs a la Sala Be Cool de Barcelona que començarà la nit de la jornada de reflexió i acabarà la matinada de la festa de la democràcia. Amb una mica de sort, després dels balls podrem anar directament al col·legi electoral corresponent.

El menú de la vetllada comença amb els soldats de la cumbia, del garatge, del punk i del que faci falta, Salvaje Montoya. Hits per escalfar la nit i fer-nos arribar suats al directe de Categoria Reina, un dels darrers fitxatges del segell LAV que sonen a una barreja impossible entre The War on Drugs i El Último de la Fila. Encara no han tret disc, així que és la millor oportunitat per veure'ls abans que ningú. Contratroika són el plat fort de la nit, la gran sorpresa, la gran incògnita, el gran reclam. No assajar, faran versions i potser serà l'última vegada que toquin. Res d'això és una amenaça, seran delícia pop.

Veniu amb la papereta del vot preparada perquè l'organització no permanent de punxadiscos Vocales suplentes ens farà ballar fins que obrin les urnes. Recordeu, el pop ens farà lliures a tots i totes!

Aquí teniu l'esdeveniment de facebook amb tota la informació. 

Fotografia de portada: La Republica catalana serà pop o no serà
Text: Muntsa Casas
Correcció: Pablo Gerschuni