4 de set. 2015

MARXEM DE CAMPAMENTS!


Potser us sembla que anem a destemps però marxem de campaments! Netflix s’està especialitzant en desenterrar sèries i pel·lícules de culte per donar-los una nova vida. Mentre esperem que arribi la segona part de Padres forzosos, la plataforma online ha perpetrat la resurrecció de la pel·lícula Wet Hot American Summer (2001) amb una sèrie que serveix d'avançament. Tant la sèrie com la pel·lícula parodien les aventures d’uns adolescents en un campament d’estiu i són un regal pels espectadors que veneren l’humor absurd.
Els vuit capítols de Wet Hot American Summer: First Day of Camp mostren el primer dia entre bungalows i caiacs, mentre que el llargmetratge es centrava en les darreres hores dels joves en el campament. Si en el seu moment vau consumir obres magnes del setè art com Camp Cucamonga (amb una Jennifer Aniston pràcticament desconeguda) o Las incorregibles albóndigas amb Bill Murray, podeu fer-vos una idea del que podeu trobar a la nova proposta de Netflix.


via GIPHY

Tot i que és probable que el títol i la temàtica de la sèrie no us despertin cap mena d’interès, no heu de menysprear la seva principal arma de seducció: un gran repartiment d’estrelles que no tenen cap mena de problema per fer qualsevol imbecilitat en nom de l’humor. Hi trobareu actors com per exemple Bradley Cooper, Amy Poehler, Paul Rudd, Janeane Garofalo o Josh Charles, entre d’altres. La majoria d’ells ja van participar al film i sembla que no s’ho van pensar ni dos minuts a l’hora de repetir l’experiència, de fet la sèrie té tota la pinta de ser la típica bogeria sense sentit que se li acudeix a un grup d’amics en una nit de borratxera. Només per fer el xafarder i prendre nota dels actors coneguts que hi apareixen ja val la pena donar-li un cop d’ull. Wet Hot American Summer: First Day of Camp subverteix tots els tòpics dels productes per adolescents. Actors “quarentons” interpretant personatges de setze anys (com és habitual ens els productes per púbers) , hormones alterades i bromes sexuals de tot tipus, i moments musicals inenarrables. Enfronteu-vos a ella amb la
ment oberta i simplement deixeu-vos portar!  
Fotografia de portada: Netflix
Text: Alejandra Palés
Correcció: Raquel Molina