13 d’ag. 2015

PRIMER ANIVERSARI DE VELOMAR RECORDS DE MENORCA


Si aquest divendres sou a Menorca sou doblement afortunats. La primera raó és òbvia, aquesta illa és un dels llocs més bonics dels Països Catalans. La segona és que el segell discogràfic Velomar Records celebra el seu primer aniversari amb una festa amb tots els seus artistes que formarà part del festival Pedra Viva que té lloc a un punt tan màgic com Líthica – Pedreres de s’Hostal de Ciutadella.

Velomar Records és un segell independent, que va néixer fa un any de la mà de Quim Torres, del grup Delên. Fins ara han publicat el segon treball de Leonmanso, cantautor de Ciutadella amb aires americans i influències de Bob Dylan, Johnny Cash o Micah P. Hinson i el primer treball de Snowman Lost His Head, el projecte del músic i pintor Alan Florit de música electrònica i ambient experimental. El seu abast també arriba més enllà de Menorca i darrerament s'ha incorporat al segell el manacorí Pistola i n'editarà el seu segon disc que podreu escoltar per primer cop a l'aniversari.

Tota la plantilla al complet serà aquest divendres a Líthica celebrant i desitjant amb la seva música que aquesta petita discogràfica en compleixi molts i molts més i pugui ser un altaveu de la música menorquina. Llarga vida Velomar!

Fotografia de portada: Velomar Records
Text: Muntsa Casas
Correcció: pendent