1 de jul. 2015

L’ACTITUD ENS FARÀ LLIURESCom lo de Grècia, això és qüestió d’Actitud. Ho podem camuflar parlant de música o de la troica, però en realitat tot té a veure amb com afrontes les coses micro, macro i com es digui el que hi ha entremig econòmiques. I com això, TOT.
A Vidreres (Girona) ho saben. Per això es casquen aquests pitotes a la que poden. Si no és un festi de docus és un concert, quan no el seu festival emblema, l’Actitud Fest.
Efectivament, aquest és un post sobre el festival d’enguany, i estic intentant contenir-me en paraules amb zero eufemismes per parlar del que significa un festival com aquest.

Resulta aclaparador quan un es passeja per les xarxes socials i veu l’entusiasme i suport que tenen esdeveniments com aquest.
Fa tuf de quan la gent es rebota i s’implica cibernèticament amb causes com la llei mordassa o el patiment dels grecs en un moment com aquest.

A l’hora de la veritat el resultat és un altre.

I això us ho diu algú que cada any ha escrit sobre aquest festival i que la meitat (o més!) de les vegades no hi ha assistit. Que fàcil és parlar-ne des de l’ordinador de casa.
Llavors desapareix el PopArb, el PalmFest o el Lemon Day (tots per causes diverses, sí)
Després ens planyem.

Aquest any, potser perquè tinc excusa sòlida (la meva primera filla naixerà just per les dates de l’Actitud) m’atreveixo a sermonejar amb la superioritat del “jo perquè no puc, però tu…”, potser és per això, però la qüestió és que sigui per la crisi o perquè les modes canvien, estem donant suport cada cop més de manera digital/fictícia les propostes que se surten dels comandaments del mercat però, a l’hora de la veritat, la gent deu preferir un bon brunch o uns seitons a primera línia de mar que no descobrir i promocionar activitats fetes amb el cor i pensades amb el cap.

Només sento admiració per la gent de Soroll de Vidreres, perquè a pesar de tants segueixen al peu del canó.

Gent que pensa tal com actua i que actua tal com pensa.

Mireu la darrera actualització de l’esdeveniment de Facebook:

Hola a tots. Segurament les 570 persones que esteu apuntades i les 99 que poseu "potser" no vindreu, però si fos així, ens heu d'ajudar i comprar l'entrada anticipada i així ens anem organitzant. Ara mateix si vinguéssiu tots no hi entraria tothom però encara som a temps de poder ampliar l'aforament. Recordeu que no som professionals, és un festi fet per una associació d'amics!!!!! Recordeu també que el preu de dia val el mateix anticipat que a taquilla i que l'abonament t'estalvies 5 euros si el compres anticipat i SENSE DESPESES DE GESTIÓ! i que amb l'abonament tens dret a Piscina + zona d'acampada (amb aforament limitat també). Doncs res, no us donarem més la xapa. Us deixem el link per comprar les entrades:
http://entradium.com/es/entradas/actitud-fest


Aquesta és l’Actitud.

De tu a tu, sense intermediaris, amb esperit DiY, amb transparència i complicitat amb els altres.

Aquest, i d’altres, festivals no poden quedar-se amb un “hi assistiré” de Facebook. S’hi ha d’anar. Sobretot si un no sap com resulten de gratificants les vetllades amb gent que en acabar en surt amic.

Ah, el cartell.
Avui no parlarem del cartell (que és de traca).
A l’esdeveniment de Facebook, just a sota del botó “hi assistiré”, hi ha la informació relativa i hi enllacen tot de links on escoltar la música de les bandes que hi actuaran. Tot vostre, que ja sou grandets.Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.