17 de jul. 2015

EL FESTIGÀBAL, AMB CARTELL PERÒ SENSE LLOC


Amics meus tots, per fi es pot fer públic el cartell d'una nova edició del Festigàbal, el festival de música que cada agost organitza la gent de l'Heliogàbal a la Plaça Rovira durant les festes de la Vila de Gràcia. Enguany, i després de diversos problemes cervesers entre el Festigàbal i la comissió de festes de la plaça (avorrides qüestions de patrocinadors i exclusivitats), el lloc on se celebrarà la festa encara no està del tot decidit. S'estan estudiant diverses opcions, però el cas és que a dia d'avui tenim cartell i dates tancades, però no ubicació definitiva dels concerts. Guardin els dies 15 i 16 d'agost (jornades inaugurals de les Festes de Gràcia) per veure els Mujeres, que presenten el seu tercer disc, Marathon, Joan Colomo i la Radioformula, Las Ruinas (que segurament deuen entrar a gravar l'elapé anual després de l’estiu), en Joe Crepúsculo, Rombo, que aquest estiu han tocat més que l'Orquestra Di-Versiones, i en Dofí Malalt, que actuarà en format power-trio i que servirà de consol mentre esperem el seu sempitern primer disc. També es podrà veure a la plaça X, o carrer X, l'espectacle Anarquia és Independència d'en Roger Pelàez i amics.

Vegin el meravellós spot que ha dirigit el no menys meravellós LLuís Huedo per al Festigàbal d'enguany. Surt l'Edu Chirinos parlant del EVENTO FALSO, només per això i per l'Aïda Oset ja val la pena.Fotografia de portada: XX 
Text: JG
Correcció: Pablo Gerschuni

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot per culpa dels spònsors diuen, Damm pel Festigàbal i San Miguel per Festes de Gràcia. Així donçs, el més raonable sería fer-ho en un espai privat obert al carrer, com el pati de La Salle Gràcia, el pati del Vedruna o qualsevol altre centre educatiu o institució privada amb espai oberti i ampli.

D'aquesta manera s'aconseguiría evitar el problema de la dualitat de spònsors (totalment raonable per ambdues parts).

Anònim ha dit...

Sí, sí, que les Festes Majors del barri les gestioni una fundació privada que canviï el patrocinador en l'últim moment és totalment raonable.

Anònim ha dit...

Coses avorrides d'esponsors però que el logo d'Estrella es vegi bé al video eh? integritat

Anònim ha dit...

Aquí tens raó, però qui no hagi tingut tractes amb Estrella Damm a la cultura barcelonina, que tiri la primera pedra.