22 de juny 2015

TOM HAGAN, DIJOUS 25 DE JUNY AL CABARET ELÈCTRIC


Il·lusió màxima en encetar la recta final de la temporada amb un concert dedicat al músic de Salt. És més personal que altra cosa, sí, però és que això ho és tot. Poder gaudir amb en Tom Hagan i banda aquest dijous al Cabaret Elèctric ho és tot.
El cantautor saltenc vindrà amb la banda a fer el concert amb el seu darrer treball sota el braç, Carles Vidal, nom real d'en Tom i títol del disc. Ve amb les cançons calentes. Ja l'ha presentat a Girona al Festival Estrenes i l'ha portat a l'Apolo Store al R.S.D. i al festival de l'autoedició Gutter Fest de Barcelona.

Si el voleu veure en directe, de franc i amb una copeta de vi dels amics de Verema i Collita & Friends només heu d’escriure un correu electrònic a cabaretelectric@icat.cat amb els vostres noms i cognoms.

Us ho repetim: el concert és totalment de franc. Ara bé, només els 30 primers podran gaudir del directe, així que afanyeu-vos-hi. Recordeu que si veniu, heu de ser puntuals. El programa comença a les 21h i caldrà que us identifiqueu a la porta de la ràdio, no us adormiu!Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Pol Camprubí