30 de juny 2015

LES SUEQUES, DIJOUS 2 DE JULIOL AL CABARET ELÈCTRIC


Recorden aquella brillant cançó dels Bats? “And how you lied always say goodbye”, anem acomiadant la temporada de concerts amb el Cabaret Elèctric d’Icat de debò. Però no amb un nom qualsevol i sí amb el de Les Sueques, el grup de Vilanova i Barcelona que s’ha passat aquesta primera meitat d’any presentant el seu segon elapé, el celebrat Educació Física (El Genio Equivocado, 15). Ara vindrà el torn d’escoltar les seves cançons, que han derivat del post-punk més "oscurillo" dels seus inicis a un pop una mica més assolellat del seu darrer disc. Tenen cançons immediates: “Faldilles”, “Bromes”, “Cor Pelut” i una versió proto-mod dels Teenage Filmstars. Si voleu escoltar –i veure- com defensen aquestes cançons en directe, ho podeu fer venint aquest dijous 2 de juliol als estudis de Catalunya Ràdio a partir de les 21h.

Si el voleu veure en directe, de franc i amb una copeta de vi dels amics de Verema i Collita & Friends només heu d’escriure un correu electrònic a cabaretelectric@icat.cat amb els vostres noms i cognoms.


Us ho repetim: el concert és totalment de franc. Ara bé, només els 30 primers podran gaudir del directe, així que afanyeu-vos-hi. Recordeu que si veniu, heu de ser puntuals. El programa comença a les 21h i caldrà que us identifiqueu a la porta de la ràdio, no us adormiu!

Portada: Alexis Nolla
Text: JG
Correcció: Pol Camprubí