11 de juny 2015

ESTRENEM L'SPOT DEL LEMON DAY 2015


Aquest dimarts el festival Lemon Day donava l'últim nom: Parmesano. El grup de math més preciós que hem tingut per aquí, que es va acomiadar no fa pas tant i que ara fa unes setmanes va tocar per primer cop des d'aleshores a Berlín. Parmesano completava la llista de l'últim Lemon Day que ja havia anunciat el seu cartell Monsters of Lemon amb Ainara LeGardon, Betunizer, Cataplàusia, Chemical Cusins, Joan Colomo, Mursego, Za!, Nueva Vulcano i Pony Bravo. Un cartell amb el qual, segons l'organització, es podrien resumir aquests 10 anys de vida.

Avui n'estrenem el vídeo promocional. El més diferent de tots.
Si fins ara ens tenien acostumats a la conya fina amb tributs a Leslie Nilsen o arqueòlegs del rock, en aquest es deixen de ficcions i tributs aliens per centrar-se en ells, en la llimona. Una peça on podem posar cares a l'organització i on, repetim: no hi ha ficció.

Amics, això s'acaba. El Lemon Day s'acaba. I si aquest ha de ser l'últim Lemon Day, doncs que tinguem el millor Lemon Day de la història.


Aquest és l'últim comunicat dels de la Llimona:

Ha passat el temps sense ni despentinar-nos. Fa nou anys que vam començar a fer soroll amb el The Lemon Day i, com aquell qui res, ja anem per la 10a edició. I estem molt orgullosos, perquè ens ho hem passat bomba portant els nostres millors amics a tocar i fent tants altres nous millors amics.

Perquè, des del principi, el The Lemon Day ha estat realitzat sense ajuda econòmica ni per part d’empreses, ni d’administracions, autogestionat per l’Associació d’amics del rock’n’roll i una mica de pop de Capellades. Els amics, vaja.

I és que no se’ns acut una manera millor de fer les coses. Així, volem convidar-vos a aquesta 10a edició, l’última. Per celebrar-ho i tancar aquesta etapa com es mereix, hem preparat una cuidada selecció de
lo milloret que ha passat pel festival. El line up definitiu: els Monsters of Lemon.
MURSEGO, carregada de creativitat. JOAN COLOMO i el seu carisma inigualable. La
rave festiva post-lolailo dels PONY BRAVO. La guitarra d’AINARA LEGARDON. L’electricitat de BETUNIZER, NUEVA VULCANO i els CATAPLÀUSIA més salvatges. El flow imprevisible de ZA! i ballaruca garantida amb el retorn dels CHEMICAL CUSINS.
Ja ho sabeu, The Lemon Day 2015, el 4 de juliol al parc de la Font Cuitora de Capellades.

Per acabar clavant els genolls a terra, puny enlaire i llagrimeta a la galta. I tot gratis, MOLT GRATIS.
Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.