22 de maig 2015

VALLSONORA TANCA EL CARTELL


Compte enrere pel festival de la Vall d'Àger. El Vallsonora tanca el cartell amb dos noms, Opatov i l'artista visual Alba G. Corral que se sumen a The Missing Leech, Combray, The Zephyr Bones, Tiger Menja Zebra, Miquel Serra, Awwz, Ocellot i Rombo. Això és tot el que passarà els dies 26 i 27 de juny. O no, sembla que hi haurà més sorpreses. Tot es sabrà a la festa de presentació del festival a Barcelona, el dia 3 de juny a les 20h a la Fàbrica Moritz.

Al Vallsonora no tot ha de ser música. Ja sabíem que també hi hauria un cel estrellat, llacs, muntanyes i un castell medieval, però anirem més enllà. La incorporació d'Alba G. Corral obre el festival a noves disciplines artístiques. Aquesta artista audiovisual omplirà amb les seves projeccions oníriques els diferents espais de concerts generant una experiència més enllà de la música.

Opatov és la darrera banda que quedava per confirmar. Són de Cerdanyola però podrien ser de Manchester. Només tenen dos EP's i un llarga durada a les seves esquenes però sembla que hagin tocat tota la vida. Garatge psicodèlic i guitarres sinuoses, distorsió i sintetitzadors a tope. Són els Black Lips del Vallès.

I fins aquí podem llegir. Si voleu saber-ne més haureu de venir a la Moritz de Barcelona el 3 de juny a les 20h de la tarda. O és que teniu un pla millor un dimecres per la tarda? No ho diem per dir, nosaltres també hi serem! Ens veiem allà!

Fotografia de portada: XX
Text: Muntsa Casas
Correcció: Raquel Molina