11 de maig 2015

ROMBO, DIJOUS 14 DE MAIG A L'APOLO STORE


Aquest dijous ens traslladen de la ràdio a l'Apolo Store per rebre les Rombo. El quartet de Barcelona arriba als concerts de Gentnormal i El Cabaret Elèctric amb ganes de defensar Rombo, el seu debut aparegut a principis d'any amb Indian Runners. A la botiga de discos del Paral·lel podreu escoltar els temes que apareixen a l'elapé, així com alguna altra sorpresa que ens tenen preparada. Tot això, a més de veure com fa en directe el seu programa la Montse Virgili. Una experiència molt forta. Això és níquel i és canyella, nanos. Us hi esperem!

Si voleu venir de públic al programa d'aquest dijous, només cal que envieu un correu a l'adreça cabaretelectric@icat.cat, amb els vostres noms i cognoms. És totalment de franc, però només els 30 primers podran gaudir del directe, així que afanyeu-vos-hi. Al darrer concert a l'Apolo Store vam fer sold out, així que ja ho sabeu. Si veniu, recordeu que heu de ser puntuals. El programa comença a les 21 h, ni un minut abans ni un minut després, aquesta gent de la ràdio són seriosos.

Us deixem el podcast de la setmana passada perquè veieu que bé sonen els directes i que bé que ens ho passem!Fotografia de portada: Alexis Nolla
Text: JG
Correcció: Montse V.