3 de maig 2015

PACÍFICO, DIJOUS 4 DE MAIG AL CABARET ELÈCTRIC


Pacífico ens transporten directament al final d'un estiu i als records que ens ha deixat. Nostàlgia pop en estat pur i una mica de guitarres de surf. Pacífico és una banda formada per Miguel Rojas (ex Los Claveles) amb membres de Kana Kapila, Papa Topo, Jessica & The Fletchers i Sonny And The Sunsets. Només hem pogut sentir un 7", però ja ens han robat el cor amb quatre cançons breus però rodones. Els podreu sentir i veure aquest dijous a l'estudi del Cabaret Elèctric d'Icat.cat i, com sempre, hi esteu més que convidats. Voleu ser quasi els primers de la història que veuran a Pacífico en viu? A continuació us expliquem com ho heu de fer!

Venir de públic als concerts del Cabaret Elèctric és molt gratuït i megafàcil. Només cal que envieu un correu electrònic a cabaretelectric@icat.cat, amb els vostres noms i cognoms. L'aforament és limitat (a l'estudi només hi caben 30 persones), així que us recomanem que us hi afanyeu si no voleu quedar-vos fora. A més a més, és un pla rodó perquè convidem a una copeta de vi, gentilesa dels amics del celler de la plaça Joanic, Verema i Collita & Friends, per a tots els assistents. El programa comença a les 21 h en punt, ni un minut abans ni un minut després, així que us demanem puntualitat.

Com cada setmana per fer-vos venir ganes us deixem amb el podcast del concert anterior, en aquest cas els mallorquins electrovèrsic Jansky. Ens van posar els pèls de punta!

Fotografia de portada: Alexis Nolla
Text: Muntsa Casas
Correcció: Montse V.