4 de maig 2015

TORNA EL GUTTER FEST A L'HANGAR


El Gutter Fest sempre és un gran dia. Podria ploure a bots i barrals (déu no ho vulgui) i ho seguiria sent. És una preciosa fira d’autoedició organitzada amb amor per un col•lectiu d’actius barcelonesos amb ganes de gresca. Allà hi trobareu prop d’un centenar de paradetes plenes de fanzines, còmics, discos, samarretes, posters... muntades pels propis autors i editors.

Si voleu puc fer una breu descripció del meu botí del passat Gutter Fest: hi havia fanzines personals, còmics amb portades serigrafiades precioses, un parell de 7”, el disc de Una Bestia Incontrolable. Vaig marxar cap a casa com un nen que acaba de trobar el cofre del tresor, i durant tota la setmana vaig tenir una pila de fanzines al costat de la tauleta del menjador que agafava i remirava amb por d’acabar-ho massa ràpid. Va ser una gran setmana, la veritat.


Aquest any diu la web que hi haurà l’Olaf Ladousse, responsable de un dels millors fanzines de còmic de la història, el “¡Qué Suerte!”, i membre de Las Solex i Los Caballitos de Dusseldorf, l’Alexis Beauclair, autor de fanzines abstractes i bonics que no se encara si m’agraden o no, hi haurà impresors de moda (la risografia és tendència al mon fanzinero barcelonès) com Me Da La Risio i Do The Print, il•lustradores fantàstiques com la Mar Estrama o la Marlene Krause i joves valors del còmic com Jose Ja Ja Ja o Las Bravú. També hi haurà un munt de sospitosos habituals d’aquest blog com els amics de Famèlic o San José Tapes i tallers, concerts,... Això serà aquest divendres i dissabte a l'Hangar i per la nostre part, pensem arribar d’hora per veure Ubaldo, marxar tard per veure els Cadena presentant el seu 7” per Boston Pizza, i en la mesura del possible, descobrir tantes coses com puguem i tornar amb una bona bossa de fanzines a casa.

Fotografia de portada: Gutter Fest
Text: Quique Ramos
Correcció: Pendent

1 comentari:

Anònim ha dit...

El Dissabte 9 de Maig al Gutter Fest 3 toquen els VIDUS a les 19:30 http://vidus.bandcamp.com/ amb Ubaldo, Sencillos y Elegantes, Juventud Infinita, Kalashnikoff y La familia Miranda. Els CONÇERTS començen a les 16:00h! Canya!!