15 d’abr. 2015

STANDSTILL TOCANT L'IONIC SPELL?


Salten les alarmes. BCore Disc està en plena celebració del seu 25è aniversari (quasi res!) i penja una fotografia diària relacionada amb la història del segell. El dia 31 de març era el dia d'Standstill i la discogràfica va decidir-se per penjar l'emblemàtica fotografia de promo del grup quan van publicar  l'Ionic Spell. El "capo" del segell, com acostuma a fer, va compartir la fotografia amb el següent subtítol: "Standstill foto de la formación del The Ionic Spell. Tic, tac, tic, tac". TIC TAC TIC TAC, que deia en Pablo Iglesias. El primer comentari directe a la jugular: "això va amb segones?". En Jordi Bcore respon un escarit: "stay tuned". Això era el 31 de març. Amb la següent imatge que es penja al respecte el 8 d'abril se'ls escapa una informació doble: Tokio Sex Destruction també tocarà a la festa de l'aniversari.

Encara hi ha més.
Benvinguts al capítol dels rumors i les teories conspiranoiques.

Sabeu què vàrem publicar el 29 de març del 2010? El rumor de la possible tornada de Refused. Més indirectes de la vida moderna: sabeu què vàrem publicar el 7 d'abril del 2012? Els Standstill tampoc.

El que sí sabem és que tal i com es van publicar les fotografies de les bandes, es va publicar, el 9 d'abril, un cartellet que anuncia la celebració del 25è aniversari. Apuntin: 24, 25, 26 i 27 de juny. Ni el Sónar, tu!Ara falta veure quina relació té l'stay tuned amb la celebració de l'aniversari, si s'inclourà una cançó de l'Ionic Spell a un recopilatori commemoratiu dels 25 anys de BCore, si alguna banda rendirà tribut a aquells Standstill, si reeditaran el disc en format vinil o si, realment, hi haurà tornada als escenaris. I com seria la tornada? Amb la formació actual? Amb l'antiga? Es pintaran les ungles de negre? Té l'Enric encara prou força per destrossar un peu de micro contra el terra?

Acabo fent un c&p de quan comentàvem la possible tornada de Refused: Ves que no sigui tot mentida o una estratègia per treure un d'aquells detestables "greatest hits" o, encara millor, ves que no sigui veritat i que ara resulti que Refused Are Not Fucking Dead. Perquè el primer pensament davant aquest rumor ha sigut clar: merci! El segon i més dolorós és: m'agrada?
Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Pablo Gerschuni