1 d’abr. 2015

LA GIRA INTERNACIONAL DE CUCHILLO DE FUEGO ARRIBA A CASA


A la terra natal del president del govern espanyol, a Galícia, també hi ha bona gent. Unicornibot i el Liceo Mutante en són una bona mostra, però no l'única. Cuchillo de Fuego també són un dels exponents de la terra del licor cafè. Aquests darrers proposen un posthardcore proper a uns Shellac passats pel beuratge vitamínic que per si sol és capaç de crear delirants lletres (ara entenem perquè Unicornibot van preferir quedar-se en música instrumental) com les que podem trobar a Triple España, disc de debut del quartet  i que estan presentant en aquesta gira pel nord de l'Estat que inclou dates com ara les de Vic (2 d'abril), Barcelona (3 d'abril) i València (4 d'abril).

Ull, si us diem als amants del tocer que us atureu un segon i cliqueu al reproductor d'aquí sota. Polseu, escolteu la música, presteu atenció a les lletres.

La gira, que ve recorrent els Pirineus, s'aturarà a la Jazz Cava de Vic el dia 2 (gratuït!), per l'endemà entrar a La [2] d'Apolo, dins l'horari club de Nitsa i amb els gironins de moda Anchord. A València seran els Derrota qui els acompanyaran el dia 4 a l'emblemàtica La Residencia.


Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Montse V.