8 d’abr. 2015

AQUEST ÉS EL GRAN FESTIVAL (I CONCURS) DELS INDIAN RUNNERS


Si alguna cosa caracteritza als directors d’Indian Runners és que saben com muntar una bona festa. Això i que tenen un sòlid catàleg de bandes que treuen discos amb el segell de la guineu roja. Unides aquestes dues premisses, aquest mes d’abril celebren tres anyets de discogràfica, una efemèride que calia celebrar com cal. I com cal? Doncs amb un macro concert a La [2] on tocaran dues de les bandes amb recent elapé al mercat i un parell dels seus pesos pesants. Aquesta és l’equació guanyadora: el grup literario-musical El Pesol Ferèstec, que s’estrenen a la Sala del Paral•lel amb el seu recent Corn de carn i les destartalades Rombo, també d’estrena i deu cançons de pop adictiu. A l’altra banda, Súper Gegant i vàlius, grups ja “veterans” i bandera del segell barceloní. Després de tot això, festa al Restaurant Lando de Sant Antoni, un dels locals emergents de la ciutat que comptarà amb diverses sessions de punxadiscos, els del propi segell, els vàlius i Comentari Anònim Dj’s, és a dir, qui us escriu, posant hits, hitets i hitots de tota índole i condició. Per celebrar l’aniversari i el bon gust per escollir els deejays, els Indian Runners t’ofereixen dos regals dels que valen la pena. Us expliquem quins són i com aconseguir-los:

Si vols un pack de Dues entrades pel concert + Totebag de La Mandanga + Lp de Rombo, envina un correu a som(arroba)gentnormal.com explicant amb quina membre de Rombo aniries a sopar... i per què.

Si vols un pack de Dues entrades pel concert + Totebag de La Mandanga + Lp de El Pèsol Ferèstec, envina un correu a som(arroba)gentnormal.com explicant amb quin membre de El Pèsol Ferèstec aniries a sopar... i per què.Fotografia de portada: Indian Runners
Text: Jordi Garrigós
Correcció: Pendent