23 de març 2015

PAPÁ TOPO, DIJOUS 26 DE MARÇ AL CABARET ELÈCTRIC


Fa cosa d'un mes, Papá Topo havien de venir a tocar al Cabaret Elèctric d'ICat.cat. Malauradament, l'Adrià, el cantant de la banda, es va posar malalt i no va poder ser. Aquest dijous tenim una segona oportunitat de veure'ls en directe i ens fa molta il·lusió. Papá Topo són de Mallorca i fan joietes pop. Això són dues veritats indiscutibles. No és casualitat que des que van publicar a Internet Oso Panda, l'any 2007, s'hagin fixat en ells gent com Guille Milkyway (que els ha produït diversos temes), una discogràfica històrica com Elefant (on han publicat totes les seves referències) i els hagin aclamat blocs com Jenesaispop. El que no entenem és com encara no han tret cap disc de llarga durada! Però no patiu, aquesta setmana els preguntarem això i alguna cosa més entre cançó i cançó.

Venir de públic als concerts del Cabaret Elèctric és gratuït, però l'aforament és limitat, només hi caben 30 persones. Per tant, si voleu venir a veure Papá Topo aquest dijous heu de ser ràpids. Cal que envieu un correu a l'adreça del programa, cabaretelectric@icat.cat, amb els vostres noms i cognoms. Si sou dels afortunats, a més a més de poder gaudir del meravellós directe, us convidarem a una copeta del vi que cada setmana ens porten els amics del celler de la plaça Joanic, Verema i Collita & Friends. El programa comença a les 21 h en punt, ni un minut abans ni un minut després, així que us demanem puntualitat.

Dijous passat ens van visitar els Ensemble Topogràfic i ens van fer vibrar des de l'estudi de ràdio fins a l'Ebre. Us deixem el podcast perquè ho comproveu!

Fotografia de portada: Alexis Nolla
Text: Muntsa Casas
Correcció: Montse V.