9 de març 2015

LOS HERMANOS CUBERO, DIJOUS 12 DE MARÇ A L'APOLO STOREAquest dijous ens traslladen de la ràdio a l'Apolo Store per rebre els inclassificables Los Hermanos Cubero. Dos germans que viuen a Barcelona però procedeixen de La Alcarria, una regió de Castella-la Manxa situada entre Madrid, Guadalajara i Conca, molt present en la seva música. Els Cubero han inventat un nou so que és una mena de còctel a mig camí entre el folk ibèric més profund del músic castellà Agapito Marazuela barrejat amb bluegrass de Kentucky de Bill Monroe. Presenten nou EP, A burrasca perdida, ple de mandolines i sons tradicionals revisats. Voleu venir, oi? Trobareu totes les indicacions a continuació!

Si voleu venir de públic al programa d'aquest dijous, només cal que envieu un correu a l'adreça cabaretelectric@icat.cat, amb els vostres noms i cognoms. És totalment de franc, però només els 30 primers podran gaudir del directe, així que afanyeu-vos-hi. Al darrer concert a l'Apolo Store vam fer sold out, així que ja ho sabeu. Si veniu, recordeu que heu de ser puntuals. El programa comença a les 21 h, ni un minut abans ni un minut després, aquesta gent de la ràdio són seriosos.

Us deixem el vídeo i el podcast de la setmana passada perquè veieu que bé sonen els directes i que bé que ens ho passem!Fotografia de portada: Alexis Nolla
Text: Muntsa Casas
Correcció: Montse V.