16 de març 2015

ENSEMBLE TOPOGRÀFIC, DIJOUS 19 DE MARÇ AL CABARET ELÈCTRIC


Un dijous més del món tenim nou concert al Cabaret Elèctric d'iCat.cat. Ensemble Topogràfic són la banda d'aquesta setmana, venen directament de les terres de l'Ebre i sonen a electrònica experimental, a mil capes i atmosferes de so i a ritmes de somni. En els seus directes combinen tot això amb els moviments d'una ballarina de dansa contemporània que malauradament aquest dia no podrà ser a la ràdio. Tot i això, veniu a la ràdio. És una ordre, perquè malgrat faltar-los un membre essencial, els Ensemble prometen ser espectaculars. Ja sabeu, assistir al concert és molt fàcil i gratuït, només heu d’escriure un correu a cabaretelectric@icat.cat, amb els vostres noms i cognoms.

Sí, us ho repetim: és totalment de franc. Ara bé, només els 30 primers podran gaudir del directe, així que afanyeu-vos-hi. Si d'aquí un temps els Ensemble Topogràfic es fan famosos, no volem plors, nosaltres ja us vam avisar. Recordeu que si veniu heu de ser puntuals. El programa comença a les 21 h i caldrà que us identifiqueu a la porta de la ràdio, no us adormiu!

I us deixem el podcast del concert dels Hermanos Cubero a l'Apolo Store de la setmana passada. Va ser brutal, escolteu-lo, escolteu-lo!

Fotografia de portada: Alexis Nolla
Text: Lluís Huedo
Correcció: pendent