11 de febr. 2015

VOLS VEURE A PAPÁ TOPO AQUEST DIVENDRES?Ja ha passat molt de temps des que Papa Topo van llençar Oso Panda, aquell tema que a tots els poppies ens va fer creure que hi havia esperança en aquest país. Nosaltres ens hem fet una mica més grans, ells segueixen sent joves (perquè ho eren molt quan van començar) i malgrat que encara no han tret cap LP, tot el que han deixat escoltar fins ara són autèntiques joies pop. Després de la marxa de Paulita de Maiz, la veu femenina del grup, l'Adrià Arbona va decidir seguir endavant amb una nova formació, amb Óscar Huerta a la guitarra, Júlia Fandos a les veus, Sònia Montoya al baix i Omar Ballester a la bateria. Aquest divendres toquen a la Sala SARAU08911 de Badalona dins #ensagradalamúsica, un cicle de concerts per ajudar al finançament de l'escola de música i teatre Xamfrà del Raval. Hi voleu anar? Esteu de sort! Tenim una entrada doble per sortejar! Com sempre, per participar heu de respondre una senzilla pregunta que trobareu a continuació.

Segons Papá Topo, què és el millor de l'estiu? 

Esperem les vostres respostes a som@gentnormal.com. Teniu fins demà al vespre per intentar-ho, nosaltres ens posarem en contacte amb els guanyadors divendres al matí.

Si finalment no sou els guanyadors, acosteu-vos igualment a la SARAU08911 perquè #ensagradalamúsica és un projecte que val molt la pena. Aquesta iniciativa promoguda per la sala de concerts de Badalona vol aconseguir a través d'una campanya de micromecenatge els 10.000 col·laboradors que l'escola Xamfrà necessita per tirar endavant. L'escola de música i teatre Xamfrà es troba al Raval de Barcelona i és gratuïta per a tots aquells nens i nenes que volen estudiar però les seves famílies no s'ho poden permetre. D'aquesta manera es promou la inclusió social i s'afavoreix la convivència al barri.

Durant els divendres de les properes setmanes passaran pel #ensagradalamúsica les Me and the Bees, Marc Parrot, Za!, Los Retrovisores i Sanjays.


Fotografia de portada: Elefant Records
Text: Muntsa Casas
Correcció: Raquel Molina