16 de febr. 2015

PAPÁ TOPO, DIJOUS 19 DE FEBRER AL CABARET ELÈCTRICL'altre dia ja us ho vam dir, fa molts anys que seguim a Papá Topo i ens fa molta il·lusió que aquesta setmana vinguin a tocar en directe a l'estudi del Cabaret Elèctric alguna de les seves joies pop. I és que no és casualitat que des que van publicar a Internet Oso Panda l'any 2007 s'hagin fixat en ells gent com Guille Milkyway (que els ha produït diversos temes), una discogràfica històrica com Elefant (on han publicat totes les seves referències) i els hagin aclamat blocs com Jenesaispop. El que no entenem és com encara no han tret cap disc de llarga durada! Però no patiu, aquest dijous els preguntarem això i alguna cosa més entre cançó i cançó.

Venir de públic als concerts del Cabaret Elèctric és gratuït, però l'aforament és limitat, només hi caben 30 persones. Per tant, si voleu venir a veure Papá Topo aquest dijous heu de ser ràpids. Cal que envieu un correu a l'adreça del programa, cabaretelectric@icat.cat, amb els vostres noms i cognoms. Si sou dels afortunats, a més a més de poder gaudir del meravellós directe, us convidarem a una copeta del vi que cada setmana ens porten els amics del celler de la plaça Joanic, Verema i Collita & Friends. El programa comença a les 21 h en punt, ni un minut abans ni un minut després, així que us demanem puntualitat.

I us deixem el vídeo i el podcast de la setmana passada amb Da Souza perquè veieu que bé que ens ho passem!Fotografia de portada: Alexis Nolla
Text: Muntsa Casas
Correcció: Montse V.