8 de gen. 2015

EL GENIO EQUIVOCADO FA 5 ANYSComplir cinc anys amb un projecte no passa cada dia i per això cal celebrar-ho com cal. Els nois de la discogràfica El Genio Equivocado sembla que també opinen el mateix i s'han pres molt seriosament el seu cinquè aniversari. Com si d'un casament gitano indie es tractés, festejaran aquest lustre a Barcelona, Madrid i Sevilla amb música, música i més música. Evidentment, no podia ser d'una altra manera. El tret de sortida és aquest dissabte amb un senyor festival a l'Apolo [2] amb tot de bandes del segell: Hans Laguna, Cómo Vivir en el Campo, Grushenka, Murciano Total, Las Ruinas i Les Sueques, que presentaran el seu segon disc, Educació Física, amb data de sortida pel proper 26 de gener i que ja es pot escoltar al seu bandcamp. I com que no volen que deixem de ballar en cap moment, entre grup i grup El Genio Equivocado djs representats per Nacho Ruiz i Pin & Pon djs posaran hits sense parar fins que Dj Coco agafi el relleu i els seus discos per mantenir-nos desperts fins que surti el sol. Tenint en compte la magnitud del cartell, l'entrada és quasi de broma (8€ anticipada, 10€ taquilla) i a més a més, us conviden a la propera festa, que tindrà lloc a l'Almo2bar el proper 24 de gener.

El programa de festes del Genio segueix a Barcelona, com ja us hem dit, el proper dissabte 24 de gener, a l'Almo2bar de Gràcia. Triple cartell amb Burrito Panza Muñeco i Big Summer i, és clar, també els Pin & Pon djs.

Però abans d'això, hi haurà també celebració a Madrid, entre el 14 i el 17 de gener al Costello Club dins de la programació del Festival El Subterráneo. Són quatre dies, molts grups i diferents opcions d'entrada, així que si esteu per la capital de l'Estat, millor que visiteu la web del segell per tenir-ho tot clar. La traca final de tot plegat serà a Sevilla el 7 de febrer amb Blacanova, Burrito Panza i Muñeco.

Per molts anys, El Genio Equivocado!Fotografia de portada: El Genio Equivocado
Text: Muntsa Casas
Correcció: Pol Camprubí