2 de des. 2014

EXTRAÑO WEYS, DIJOUS 2 DE DESEMBRE AL CABARET ELÈCTRIC


D’acord, no som el blog més eclèctic del planeta. Però no som tant tancats de mires, ni estem tant sords com per no adonar-nos que la proposta d’Extraño Weys és una de les més fresques, interessants i innovadores que hi ha ara mateix al país. Ho vam escriure fa un mesos, ells són el primer grup de rap no polititzat que val la pena escoltar en català. Pioners, nens. I no perquè siguin uns recent vinguts, al contrari, els seus membres porten anys i panys fent voltes pel panorama, són Patxi Vazili, Sir JKLZ1 (l’Aka d’en Rodri d’At-Versaris) o Gordo del Puru, el que segurament ha estat el secret millor guardat del hip-hop en la nostra llengua. Amb el talent que tenen aquests senyors, Extraño Weys haurien de tenir portades a totes les revistes de música d’aquest país. Però vaja, no tenim revistes de música. Així que com a mínim, ara que en tenim la oportunitat de portar-los a la ràdio pública, doncs fem-ho.

Així que si voleu, podeu venir a veure el concert que faran als estudis d'iCat.Cat aquest mateix dijous. És gratuït, només cal que envieu un mail a cabaretelectric@icat.cat. Si sou dels 30 primers afortunats, podreu gaudir del directe i, a més a més, us convidarem a una copeta del vi tan bo que cada setmana ens cedeix el celler de la plaça Joanic, Verema i Collita & Friends. Us recordem un cop més que el programa comença a les 21 h en punt i vosaltres hauríeu d'arribar una mica abans per poder-vos identificar a l'entrada de la ràdio


La setmana passada vàren passar pel Cabaret Elèctric The Saurs. Si us va agradar tant que el voleu tornar a escoltar, o, us el vau perdre i voleu posar-hi remei, seguiu aquest enllaç: Concert de The Saurs al Cabaret Elèctric.

Fotografia de portada: Alexis Nolla
Text: Jordi Garrigós
Correcció: Pendent