21 de nov. 2014

PUNT I FINAL A L'ESTRAPERLO CLUB DEL RITME


Sis anys celebren enguany, i amb aquests sis es quedaran. L'Estraperlo Club del Ritme tanca les seves portes aquest 2014. La sala de Badalona s'acomiada alhora que celebra el seu aniversari.

Aquí teniu el comunicat oficial:

"Els rumors són veritat i l’Estraperlo s’acaba el 31 de desembre de 2014. Per tant, aprofitant el 6è aniversari de la sala farem diverses festes de comiat durant el mes de desembre, que complementaran la programació habitual.

Han estat 6 anys de bons concerts i festes increïbles, de noves i velles amistats, de gresca i xerinola, de riures desenfadats, de moments apoteòsics i algunes vegades de tristesa, com la vida mateixa, però malgrat tot hem de dir adéu. Tant la pujada de l’IVA i altres impostos, com una important quantitat de multes per enganxar cartells al carrer, i d’altres qüestions econòmiques, ens han portat a una situació insostenible.

La idea que tenim és fer diverses festes de comiat durant el mes de desembre, que seran gratuïtes perquè tothom hi pugui tenir accés (aquí hem d’agrair profundament la col·laboració de tots els grups que hi participen i la intenció dels que hi volien participar i que per manca de temps o disponibilitat no ho han pogut fer) que coincidiran amb el sisè aniversari i que hem organitzat per estils musicals més o menys similars, i així fer un comiat amb molt de soroll, "pocasoltisme" i disbauxa per acomiadar els últims dies de vida de la sala. Un comiat al qual ens faria molta gràcia que participéssiu.

La última nit en vida de l’Estraperlo serà el 31 de desembre, festa de cap d’any, també gratuïta, on actuaran Afganistan Yeyes i diversos dj’s propers, per acabar de rebentar-ho tot.

Gràcies per tots aquests anys, esperem haver estat a l’alçada de tot plegat.

Salut

David & Jordi & Kai"Adéu a una sala emblemàtica.


Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Pol Camprubí