21 de nov. 2014

COONCERT ENS PORTA SLOW MAGIC, DILLUNS 24 A SIDECARDilluns que ve, 24 de novembre, Cooncert ens porta el concert de Slow Magic a la sala Sidecar. Aquest misteriós productor està girant per Europa presentant el seu segon disc How to Run Away (2014, Downtown Records) i gràcies a aquesta plataforma de micromecenatge musical tindrem l'oportunitat d'escoltar-lo en directe.

Saps aquell grup que t'encanta i que cap dels teus amics coneix? Aquella banda que et veus obligat a gaudir en soledat? La que comentes a la gent i et diu "ah, ni idea, tio" i tu "eh, doncs mola molt, de debò". Segurament no ets l'únic que l'ha descobert al teu entorn i si els hi proposes, els de Cooncert es dediquen a intentar fer realitat els concerts d'aquest tipus de grups i a complir les demandes de fans com tu.
És el cas d'algun fan de Barcelona d'Slow Magic, que se li va acudir proposar que aquest productor electrònic que s'amaga darrere una màscara de colors vingués a Barcelona i aquest dilluns el podrà veure en directe. Aquest ja serà l'onzè "cooncert", una iniciativa que està tenint molt bona acollida entre el públic i que ja ha complert un any de vida. Com ens comenta el Jordi Isern, un dels seus creadors, es tracta de posar a la venda una tanda d'entrades molt barates i vendre'n un mínim per assegurar que el concert es dugui a terme, després també n'ofereixen de més cares, en packs amb pòsters o discos del grup en qüestió. Més enllà del grup demanat pels fans, sempre intenten tenir en compte els grups d'aquí i col·locar-hi un teloner local (ja han tingut a grups com vàlius, Ramon Mirabet o pacosan telonejant). Aquesta iniciativa no només funciona a Barcelona, també hi ha hagut Cooncerts a Madrid o a Múrica, tot i que a la Ciutat Comtal és on més està tirant la cosa. Des de l'organització estan molt il·lusionats amb el concert d'aquest dilluns, ja que és la primera vegada que Slow Magic toca a Barcelona i perquè serà la primera actuació en directe de Tversky, una altra formació de talent local (amb Miquel Serra i Xavi Paradís, de Boreals) que farà de teloner en aquesta ocasió.

Així que ja ho sabeu, si no us voleu perdre aquest enigmàtic artista que defineix la seva música com "el so que fa un amic imaginari i desconegut", no us perdeu el Cooncert d'aquest dilluns al vespre a la sala Sidecar. Segur que ens farà flotar a tots entre els seus beats onírics i les seves melodies tan màgiques com les portades dels seus discos.

Fotografia de portada: SneakyBoy i Luca Venter
Text: Pol Camprubí
Correcció: Pol Camprubí