6 d’oct. 2014

AMICS DEL BOSC, DIJOUS 9 D'OCTUBRE AL CABARET ELÈCTRICEls Amics del Bosc són un entusiastes de la natura i sobretot del rock més psicodèlic. Desig, el seu segon treball que van gravar amb en Santi i el Víctor García als estudis Ultramarinos Costa Brava, és un disc a estones lluminós a estones fosc amb el que es consoliden com una de les bandes a seguir del panorama actual. I la veritat és que s'ho mereixen i que ja era hora. El que importa són les cançons i Desig en té unes quantes d'aquelles que emocionen i que no s'obliden. Tenim moltes ganes de veure com les defensen en directe i també com recuperen algun hit del seu disc de debut.

Voleu venir a veure en directe als Amics del Bosc? És ben fàcil, senyors. Només cal que envieu un correu electrònic al mail del programa: cabaretelectric@icat.cat. Això sí, cal que ho feu ràpid. Només els 30 primers podran entrar i gaudir de la psicodèlia dels amics i del boníssim vi gentilesa de Viña Zorzal. Ja us ho vam dir, però us ho tornem a repetir. Si veniu al concert és molt important que sigueu puntuals perquè el directe no espera i el concert, com el programa, comença amb puntualitat a les 21h i com que us heu d'identificar per entrar a la ràdio seria convenient que arribéssiu una mica abans.

Tenim més raons per convèncer-vos, raons de pes com el podcast i el vídeo del concert de Fighter Pillow de la setmana passada. Ens ho vam passar molt bé!

  Fotografia de portada: Alexis Nolla
Text: Muntsa Casas
Correcció: Pablo Gerschuni