20 d’oct. 2014

AUTODESTRUCCIÓ, DIJOUS 23 D’OCTUBRE AL CABARET ELÈCTRIC


Càndid is back in the town. Hardcore melòdic de l’escola californiana i lletres hiperrealistes. Autodestrucció és el costumisme més extrem que pots trobar al país: aquestes lletres són en Càndid, aquests versos són en Càndid. Forjat en una i mil guerres –amb batalles històriques com les de Red Sexy Band, Zeidun o El Petit de Cal Eril-, Càndid Coll arriba al Cabaret Elèctric amb nou disc sota el braç Cop net (Jaquard Recs), una metralleta de cançons de dos minuts, cors d’èpica desbocada i tornades de cor punyent, la continuació perfecte del seu meravellós debut, Corre Corre Paralític. Personatge de culte de l’escena underground catalana, Autodestrucció no mostra compasió, ni pel món ni per ell mateix. Tampoc pensem que en tingui per a la Montse Virgili, del Cabaret Elèctric, programa on tocarà aquest mateix dijous, gratis i comissionat, com sempre, per servidors de vostès.

Ja ho sabeu, venir és ben fàcil, només cal que envieu un correu electrònic al mail del programa: cabaretelectric@icat.cat. Si sou un dels 30 primers podreu gaudir d’Autodestrucció i també d'una copa del boníssim vi que ens brinda aquesta setmana Verema i Collita & Friends. Com ja us vam dir, és molt important que sigueu puntuals. El concert comença a les 21h, com el programa, ni un segon abans, ni un segon després i seria convenient que arribéssiu una mica abans. Per entrar a la ràdio cal identificar-se i aquestes coses de la burocràcia són una mica lentes.

Tenim més raons per convèncer-vos, raons de pes com el podcast i el vídeo del concert dels Amics del Bosc de fa dues setmanes.

Fotografia de portada: Alexis Nolla
Text: Jordi Garrigós
Correcció: Pendent