23 d’oct. 2014

ASSAIG #1 ME & THE BEESEstrenem secció nova i això sempre ens fa molt feliços. La veritat és que no ens havíem plantejat mai tenir una secció de fotografies, de fet, ni tan sols un fotògraf oficial. Però la Lydia Cazorla es va creuar en el nostre camí i no li vam poder dir que no. Si doneu un cop d'ull a les fotos veureu que no cal explicar-vos les raons. Aquest fitxatge és un encert en tota regla. Ara bé, un cop amb fotògrafa a l'equip sen's plantejava una segona qüestió: de què faria fotos? La pluja d'idees va començar. Instantànies de directes n'hi ha moltíssimes, no calia que nosaltres també en publiquéssim. Podia fer fotos de promo de banda. Nah. Havia de ser alguna cosa molt més inèdita, allò que no estem acostumats a veure i, en canvi, és el que genera tota la resta. És a dir, els assajos. La intimitat dels grups, com toquen quan no els veu ni els sent ningú. També, és clar, com és el seu local que nosaltres som xafarders de mena. Així va ser, dit i fet.

Comencem amb les Me and the Bees que ens van obrir les portes de la seva sala d'assaig i va ser una mica els conillets d'índies de la primera secció de foto d'aquest nostre estimat blog. Moltes gràcies amigos!

En aquest post podeu veure una petita selecció de tot el reportatge fotogràfic que va fer la Lydia al local de les Bees. La resta de fotos les hem col·locat en un Tumblr (per fi tenim aquesta xarxa social impronunciable!) on també trobareu les que va fer al concert de Mujeres, el primer que vam fer al Cabaret Elèctric d'Icat.

* No cal dir-vos que totes les fotos són de la Lydia Cazorla. Tot i que no hi posa marca d'aigua, si les voleu utilitzar, citeu-la o feu-li saber, sisplau.