10 de set. 2014

XVè SUGAR (IL·LEGAL) FEST


Hi ha coses que no canvien, que es succeeixen anualment i les donem per fetes. Veiem el cartell del Sugar i pensem "goita, ja és aquí, sant tornem-hi". Però de tant en tant cal aturar-se i pensar un moment. Què feies ara fa 15 anys? Quants anys tenies? Quins eren els teus objectius a la vida? Ha canviat la cosa. Però no el Sugar, que rere 15 anyots segueix amb la mateixa o encara més bona salut, i amb la permanent voluntat de seguir muntant aquest sarau amb l'objectiu igual de clar. I això, avui en dia, és el mèrit més gran que ens poden oferir.

El MMVV és un mercat de música a Vic, però, antagònicament a les seves premises, altres ciutadans de La Plana no volen només tenir un Mercat, sinó rescatar tot allò que en un principi havia de dur la música. Transcendir la voluntat econòmica per retornar la música a on li pertoca: a la unió irrevocable dels músics amb els espectadors, on tot es confon. I de manera gratuïta, sense barra, sense intercanvi de diners.

Enguany, el cartell que proposen per anar a sota la Xemeneia del Sucre de Vic és: Mandanga, No More Lies, La célula durmiente, BULLITT, VEILS, Sictor Valdaña & check this outs, FP, Eric Fuentes, Tröpical ice land, Bonestorm, Songstore, EL MAL JA ESTÀ FET, Assot.


Noves cares barrejant-se amb les de sempre, perquè hi ha coses que no canvien, i aquest any estan d'aniversari.
Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Pablo Gerschuni