30 de set. 2014

LACROSSE A LA FESTA OLD WAVE NEW WAVE
Ja és octubre i la rutina ja s'ha instal·lat a les nostres vides. Que torni Old Wave New Wave, el club mensual del senyor Miqui Puig és un signe més de la tornada al col·le i també, és clar, un motiu d'alegria. Aprofiteu que la tardor ha arribat amb puntualitat britànica i recupereu americanes, camises, corbates, vestits, mitges i mocassins, a l'Old Wave New Wave hi heu d'anar ben guapos i guapes.

La cita és a la 2 de l'Apolo i són el suecs Lacrosse el nom principal de la festa. És aquell típic grup escandinau de pop ràpid, innocent i megalluminós que sempre ens ve de gust veure als poppies. El 2007 van treure un disc molt xulo amb autèntics himnes i l'any passat en van treure un altre amb un títol molt amorós però amb un resultat una mica més irregular, haurem de veure com el defensen en directe. Els acompanyaran els valencians Gatomidi que ens recorden als Interpol i una mica als Muse i que seguríssim que animaran la nit.

Com a cirereta del pastís un munt de punxadiscos de luxe. Per encetar la nit, les meves amigues Amor de Madre Dj's i el seu Mac carregat de hits d'ara, de sempre i de la Beyoncé. I per acabar-la, el responsable de tot això, Miqui Puig i Dj Coco que ens faran ballar fins que es faci de dia se-gu-rí-ssim.

Fotografia de portada: Old Wave New Wave
Text: Muntsa Casas
Correcció: Pol Camprubí